Αγριο έγκλημα στην Κατερίνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγριο έγκλημα στην ΚατερίνηΤρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 16:30

Με δύο μαχαιριές στην καρδιά έκοψε το νήμα της ζωής της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα από την Κατερίνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουνίου. Αυτό ομολόγησε χθες στους αστυνομικούς ο 33χρονος φίλος της, υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο όπου αρχικά μαχαίρωσε και στη συνέχεια κάλυψε πρόχειρα το άψυχο σώμα της άλλοτε αγαπημένης του. Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα

ίχνη του νεαρού δράστη κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Δουλεύοντας συστηματικά έφτασαν στην άκρη του νήματος έχοντας πρώτα καταφέρει να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει.

Οπως είπε ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μέρα της δολοφονίας πήγε με την άτυχη Μαρίνα σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο -σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας- προκειμένου να μιλήσουν, όμως η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή, όταν η 30χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία και επαφή τους. Τότε, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, θόλωσε και ύστερα από σύντομη λογομαχία κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον θώρακα της Μαρίνας. Αμέσως μετά και προτού απομακρυνθεί από το σημείο της ειδεχθούς δολοφονίας, προσπάθησε να καλύψει το άψυχο κορμί της χρησιμοποιώντας μια κουβέρτα και ένα πάπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 33χρονος να μην έδρασε μόνος.

Οι γονείς της άτυχης νεαρής αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, η οποία θα διακριβώσει τα αίτια του θανάτου της και θα ρίξει την αυλαία μιας υπόθεσης που τους βασάνισε για περισσότερο από πέντε μήνες, στη διάρκεια των οποίων δεν σταμάτησαν λεπτό να αναζητούν την εξαφανισμένη κόρη τους, απευθυνόμενοι ακόμα και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Keywords
Αναζητήσεις
στην κατερίνη
Τυχαία Θέματα