Αγρια Δύση στην Πτολεμαΐδα

16:08 1/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγρια Δύση στην ΠτολεμαΐδαΠαρασκευή, Αύγουστος 1, 2014 - 16:05

Πρωταγωνιστής επεισοδίου με το ίδιο του το παιδί έγινε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών Θεόδωρος Κουκάκης, πριν καλά – καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε καταλάβει τη θέση πλαστό πτυχίο, γεγονός που προκάλεσε την αποπομπή του. Αυτή τη φορά, ο 62χρονος εκτελωνιστής συνελήφθη μαζί με τον 18χρονο γιο του, επειδή διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου και έφτασαν

στο σημείο ακόμη και να ανταλλάξουν πυροβολισμούς! Μάλιστα, στο σπίτι τους βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο.

Οι γείτονες

Το περιστατικό, που συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στην Πτολεμαΐδα, αποκαλύφθηκε από τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν αναστατωμένοι την Αστυνομία. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, που διαπίστωσαν ότι πατέρας και γιος είχαν διαπληκτιστεί για άγνωστους λόγους, αλλά κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 62χρονος κατήγγειλε τον 18χρονο γιο του ότι τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ χωρίς να τον τραυματίσει, αλλά ο νεαρός κατήγγειλε από την πλευρά του ότι και ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο και μάλιστα προκάλεσε τον ελαφρό τραυματισμό του!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και διαπίστωσαν πως ο 62χρονος εκτελωνιστής και πρώην διοικητής είχε παράνομα στην κατοχή του οπλισμό. Συγκεκριμένα, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, 76 φυσίγγια και τρεις ξιφολόγχες! Έτσι, τον συνέλαβαν μαζί με το γιο του και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων με την οποία τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Μόλις πριν από 15 ημέρες είχε ξεσπάσει σάλος στην Πτολεμαΐδα, από την αποκάλυψη ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης είχε τοποθετηθεί στην θέση του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών με πλαστούς τίτλους σπουδών. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως ο αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ που είχε καταθέσει, όπως επίσης και το δίπλωμα ειδικότητάς του, είχαν μεν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης. Μετά από την αποκάλυψη αυτή, με εντολή του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα