Αγωγή-μαμούθ κατά της Κάρεϊ

19:07 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑγωγή-μαμούθ κατά της ΚάρεϊΠέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 19:07

Αντιμέτωπη με αγωγή-μαμούθ, ύψους 1.600.000 ευρώ, βρίσκεται η οροθετική αδερφή της Μαράια Κάρεϊ.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η 55χρονη Αλισον (μικρή φωτό) κατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα τον Μάρτιο του 2014, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος ο οδηγός ενός φορτηγού.

Ο Τζο Κριστσόνε και η σύζυγός του Λούρι διεκδικούν έτσι το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό, ισχυριζόμενοι ότι το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα, στα 55 του.

Εθισμός

στα ναρκωτικά

Η γηραιότερη Κάρεϊ, η οποία κατά το παρελθόν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά και είχε μπλέξει σε κύκλωμα πορνείας, φέρεται ότι οδηγούσε επικίνδυνα, υπό την επήρεια αλκοόλ, σε δρόμο δύο λωρίδων στο Σάουθαμπτον. Οπως αναφέρεται στην αγωγή, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και μπήκε στη λωρίδα όπου κινούνταν ο Κριστσόνε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Εκείνη, στην κατάθεσή της στην αστυνομία, είχε δηλώσει τότε ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ τώρα ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η Αλισον Κάρεϊ βρισκόταν σε... αυτοάμυνα! «Δέχτηκε ξαφνική επίθεση και κλήθηκε να αντιδράσει σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την οποία δεν προκάλεσε η ίδια».

Η Μαράια Κάρεϊ από την πλευρά της δεν αναμένεται να ασχοληθεί με το θέμα της αδερφής της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από 20 χρόνια, καθώς και η ίδια φέρεται ότι είναι ψυχολογικό ράκος. Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι κλαίει συνέχεια για τα περιττά κιλά που έχει πάρει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα