Παίζει μπάλα μόνη της!

17:38 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠαίζει μπάλα μόνη της!Πέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 17:37

μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη χώρισε από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ

Περιμένοντας την είδηση του γάμου τους, ήρθε αυτή του χωρισμού τους! Φαίνεται ότι τα... εφτά χρόνια φαγούρας «χτύπησαν» τη σχέση της Χριστίνας Στεφανίδη και του Παναγιώτη Κονέ, που δεν κατάφερε να φτάσει έως τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί από το 2010, τραβά πλέον -περίπου έναν μήνα τώρα- χωριστούς δρόμους, με ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον τους να μιλούν για κοινή απόφαση. Το σέξι μοντέλο και ο γοητευτικός άσος της Εθνικής

αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στον χρόνο να φθείρει ό,τι όμορφο μοιράστηκαν και έβαλαν τίτλους τέλους στο love story τους.
Ωστόσο, το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν έχει σβήσει τις κοινές φωτογραφίες τους από τις προσωπικές σελίδες τους στα social media σημαίνει ή ότι το ζευγάρι, σεβόμενο όσα έχει ζήσει, αποφάσισε το «διαζύγιο» να είναι βελούδινο, διατηρώντας από δω και στο εξής φιλικές σχέσεις, ή ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υπάρξει επανασύνδεση!

Αλλωστε, οι δυο τους έχουν υπάρξει από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και έχουν καταφέρει, επί σειρά ετών, να νικήσουν την απόσταση... Οταν ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για την Ιταλία, εκείνη τον ακολούθησε για να ζήσουν μαζί στην Μπολόνια. Στη συνέχεια ο διεθνής μας βρέθηκε στις ομάδες Ουντινέζε και Φιορεντίνα και με τη Χριστίνα συνέχιζαν να ζουν μαζί στη γειτονική χώρα σαν παντρεμένοι.

Ενδιάμεσα, έκαναν σύντομα ταξίδια στην Ελλάδα για να βλέπουν τις οικογένειές τους, αλλά και σε άλλους προορισμούς στον κόσμο, ανεβάζοντας τρυφερά στιγμιότυπά τους στα social media. Μία από τις τελευταίες τους εμφανίσεις ήταν σε παραλία της Μυκόνου τον Ιούνιο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα