Αυτό το δίδυμο δεν χωρίζει!

16:32 5/8/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑυτό το δίδυμο δεν χωρίζει!Τρίτη, Αύγουστος 5, 2014 - 16:31

Δεν «χωρίζει» το τηλεοπτικό δίδυμο Γιώργος Αυτιάς - Μάγδα Τσέγκου. Αν και χθες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο δημοσιογράφους να σταματούν τη συνεργασία τους στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Μάγδα θα παραμείνει στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου, ωστόσο δεν θα εμφανίζεται από την έναρξη του προγράμματος, στις 06.30, αλλά θα μπαίνει στο στούντιο

μισή ώρα αργότερα. Αυτή είναι η μοναδική αλλαγή όσον αφορά τους παρουσιαστές. Κάτι που όμως ακόμη δεν τους απασχολεί, αφού τόσο ο Αυτιάς όσο και η Τσέγκου βρίσκονται σε διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν και επιστρέψουν «φρέσκοι» και ανανεωμένοι στο πόστο τους. Οπως μάθαμε πάντως, η Μάγδα ήταν αρκετά ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα, ωστόσο δεν ασχολήθηκε παραπάνω, αφού απολαμβάνει εκτός Αθηνών τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Αλλωστε, κανείς από τους δύο δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αφού η εκπομπή πάει πολύ καλά, σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξει κάτι ούτε σε επίπεδο συνεργατών ούτε και στο γενικό της στήσιμο. Την περασμένη σεζόν, μάλιστα, το τηλεοπτικό δίδυμο της ενημέρωσης απέδειξε πως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας, κάνοντας τα μηχανάκια να «χτυπούν» κόκκινο κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Γιώργος Αυτιάς, με τη μεγάλη εμπειρία και τις γνώσεις του πάνω στα οικονομικά, βοήθησε το κοινό να καταλάβει τα νέα μέτρα και όχι μόνο: στάθηκε κοντά στους τηλεθεατές που χρειάστηκαν τις γνώσεις του. Από την άλλη η Μάγδα, ακολουθώντας τα βήματα του δασκάλου της, ξεχώρισε στην ενημερωτική ζώνη και τώρα ετοιμάζεται για έναν ακόμη πιο μάχιμο χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα