Ψάχνουν την κινητή γιάφκα του Μαζιώτη και στην Πελοπόννησο τη Ρούπα

16:10 5/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΨάχνουν την κινητή γιάφκα του Μαζιώτη και στην Πελοπόννησο τη ΡούπαΤρίτη, Αύγουστος 5, 2014 - 16:06

Την... κινητή γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα 2, αλλά και τη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, προσπαθεί να εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική σε Αθήνα αλλά και επαρχία!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έπειτα από την επεισοδιακή σύλληψη του αντάρτη πόλης στο Μοναστηράκι,

αλλά και την ανακάλυψη του κρησφύγετου στα σύνορα Πεύκης - Αμαρουσίου, οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει ενδελεχώς πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και της επαρχίας, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η γιάφκα στην οποία κρύβεται ο οπλισμός του Επαναστατικού Αγώνα 2. Ομως δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το παραμικρό στοιχείο.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα ασύλληπτα μέλη της ένοπλης οργάνωσης έχουν μετατρέψει κάποιο όχημα (αυτοκίνητο ή βαν) σε κινητή γιάφκα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις έρευνες.
«Τα όπλα του Επαναστατικού Αγώνα Νο 2 δεν βρίσκονται σε γιάφκα, αλλά σε όχημα, το οποίο μετακινούν συνεχώς τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης» λένε οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που έχουν γνώση των ερευνών.
Οσο για τη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη και κειμενογράφο της οργάνωσης (όπως υποστηρίζουν στην Αντιτρομοκρατική) Πόλα Ρούπα, φαίνεται πως αμέσως μετά τη σύλληψη του συντρόφου της εγκατέλειψε την Αθήνα βάσει σχεδίου που ήδη είχαν εκπονήσει, στην περίπτωση που συλλαμβανόταν κάποιος από τους δύο.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως η Π. Ρούπα μαζί με τον ανήλικο γιο της έχουν βρει καταφύγιο στην Πελοπόννησο. Γι' αυτό τον λόγο κλιμάκια της υπηρεσίας πραγματοποιούν έρευνες σε Κορινθία, Αρκαδία και Αχαΐα, καθώς θεωρούν πως εκεί υπάρχει δίκτυο -ακόμα και ποινικών- που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τη σύντροφο του αντάρτη πόλης.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα