Η πριγκίπισσα του Μαρόκου δηλώνει λάτρης της Ελλάδας

16:14 5/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Ο λόγος για την πριγκίπισσα, Lalla Salma που για άλλη μια φορά επέλεξε την χώρα μας για τις διακοπές της.

Η 36χρονη Lalla Salma έχει βαλθεί κάθε καλοκαίρι να εξερευνά και μία διαφορετική γωνιά της Ελλάδος. Κάθε χρόνο επισκέπτεται την χώρα μας και έχει πάει δύο φορές στην Κυλλήνη, ενώ έχει κάνει διακοπές σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Μεσσηνία. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ, έφτασε στη χώρα μας

το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τα δύο παιδιά της, με το βασιλικό learjet, το οποίο προσγειώθηκε στις 18:30 στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Συνοδεία πολλών ανδρών της προσωπικής της ασφάλειας σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr αλλά και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα με αυτοκινητοπομπή λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πάργας για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η Lalla Salma γεννήθηκε το 1978 στο Ραμπάτ και είναι κόρη του καθηγητή Bennani. Ήταν μόλις τριών χρονών όταν έχασε την μητέρα της και αυτό της στοίχισε πολύ. Παρ’ όλα αυτά με την στήριξη των δικών της κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια, τελείωσε το σχολείο και σπούδασε πληροφορική.

Διαβάστε περισσότερα στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα