VICAN RAGADES CREAM

ΥΓΕΙΑVICAN RAGADES CREAMΤρίτη, Νοέμβριος 17, 2015 - 15:45

H VICAN RAGADES CREAM προλαμβάνει την εμφάνιση των ραβδώσεων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εφηβείας, δίαιτας και βελτιώνει σημαντικά την όψη του δέρματος σε περίπτωση εμφάνισης τους.

H VICAN RAGADES CREAM, περιέχει RegestrilTM ένα καινοτόμο φυτικό δραστικό σύμπλεγμα από εκχύλισμα πράσινου φασολιού που αναστέλλει τη δράση της τρυψίνης, χυμοτριψίνης (καταστρέφουν τη

συνοχή της επιδερμίδας) , Rutin που αναστέλλει τη δράση της ελαστάσης και 2 βιοπεπτίδια (Pal-GQPR & Pal-GHK ) που διορθώνουν το κατεστραμμένο εξωκυττάριο πλέγμα της επιδερμίδας.

Επίσης περιέχει μεταξυ άλλων αλλαντοϊνη, πανθενόλη, Shea Butter γνωστά για τις επιθηλιακές και ενυδατικες τους και αντιφλογιστικές τους ιδιότητες. Εφαρμόστε την VICAN RAGADES CREAM προληπτικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έως και 2 μήνες μετά, κατά τη διάρκεια της εφηβείας , δίαιτας ή με την πρώτη εμφάνιση των ραγάδων.

• DERMATOLOGICALLY TESTED IN VIVO

Free of: Parabens, Synthetic Colorants, Propylene Glycol, Mineral Oil ,Alcohol

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι μετά από 2 εφαρμογές ημερησίως για 2 μήνες έχει ως αποτέλεσμα:

• Μείωση της ανομοιομορφίας του δέρματος από τις ραγάδες κατά 72,5%.

• Μείωση της ερυθρότητας κατά 21,7%.

• Αύξηση του πάχους της επιδερμίδας κατά 10.8%.

H VICAN RAGADES CREAM περιέχει RegestrilTM και προλαμβάνει την εμφάνιση των ραβδώσεων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εφηβείας, δίαιτας και βελτιώνει σημαντικά την όψη του δέρματος σε περίπτωση εμφάνισης τους.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

VICAN N. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΑΕ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ 210 2848001-4

www.vican.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα