O ΠΑΟΚ απέκτησε Mάτος και Σάκφοχ από την Ντνιπρο

18:14 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑO ΠΑΟΚ απέκτησε Mάτος και Σάκφοχ από την ΝτνιπροΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 18:14

Διπλό «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ, που έχει στα σκαριά άλλες δύο μεταγραφές! Ο Λέο Μάτος έκανε χθες το μεταγραφικό... ποδαρικό στην Τούμπα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, που γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μεγάλωσε στη φαβέλα του Σάο Γκονσάλο, μετακόμισε στον ΠΑΟΚ από

την Ντνίπρο, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League τη σεζόν 2014-15, όπου ηττήθηκε με 3-2 από τη Σεβίλλη.

Ο δεύτερος της παρέας που μετακόμισε από την Ντνίπρο στην Τούμπα είναι ο Εβγέν Σάκχοφ. Ο 26χρονος διεθνής Ουκρανός μέσος υπέγραψε επίσης συμβόλαιο τριών χρόνων! Είναι γιος της μεγάλης δόξας του σοβιετικού ποδοσφαίρου Εβγέν Σάκχoφ, ενώ αγωνίστηκε και αυτός στον τελικό του Europa League το 2015.
Ο ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ και φουλάρει στις μεταγραφές του.

Ο επιθετικός Τζαλμά Κάμπος, που κατάγεται από την Αγκόλα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Γκεντσλεμπιρλιγκί, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές με 7 γκολ και 8 ασίστ, βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα του Λούμπος Μίχελ. Επίσης, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του Καρίμ Ανσαριφάρντ, του 26χρονου Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου.

Μέσα σε αυτό το μεταγραφικό κάδρο, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρήκε δίχτυα με τη Μικτή Κόσμου κόντρα στους επιλέκτους της Αγγλίας, σε φιλανθρωπικό ματς στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε δύο φόρες, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα