Nέα μέθοδος αύξησης πέους υπόσχεται πολλά κάνοντας λίγα

ΥΓΕΙΑNέα μέθοδος αύξησης πέους υπόσχεται πολλά κάνοντας λίγαΤρίτη, Νοέμβριος 17, 2015 - 17:54

Ερχόμαστε να καταρρίψουμε το θέμα ταμπού των αντρών που δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσουν μεταξύ τους από ντροπή και από εγωισμό. Κανείς δεν θα πρέπει να ντρέπεται για το σώμα του, αντίθετα θα πρέπει να έχει την άνεση να συζητά την οποιαδήποτε βελτίωση θέλει να κάνει για να τονώσει τον εαυτό του και το εγώ του.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυξητική φαλλοπλαστική, σε άνδρες χωρίς στυτική δυσλειτουργία, είναι η δημοφιλέστερη αισθητικού τύπου ανδρική επέμβαση. Αν και δεν το πιστεύετε η αυξητική πέους, έχει τρομερή ζήτηση όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην χώρα μας. Άλλοι για επιμήκυνση, άλλοι για βελτίωση οπτική, άλλοι ακόμα και για τόνωση. Όπως εξηγεί ο Δρ. Δημήτρης Μπορούσας, ο οποίος ειδικεύεται στην επανορθωτική ουρολογία και χειρουργική έξω γεννητικών οργάνων, « Έχουμε πολλά περιστατικά κάθε εβδομάδα και υπάρχουν πολλές τεχνικές βελτίωσης της εικόνας του πέους: απλή επιμήκυνση, αυξητική πέους με χρήση λίπους, υαλουρονικού οξέως, διάφορα έχουμε δει να βάζουν. Αυξητική φαλλοπλαστική σημαίνει ουσιαστικά αυξητική του πέους σε μήκος και όγκο. Γίνεται χωρίς να επεμβαίνεις στον στυτικό μηχανισμό.. Όταν λέμε επιμήκυνση, εννοούμε κινητοποίηση του πέους: το πέος ουσιαστικά κρέμεται από κάποιους συνδέσμους, από το κόκκαλο που ψηλαφούμε χαμηλά, κάτω από το τριχωτό. Και ουσιαστικά ένα μεγάλο κομμάτι του, τουλάχιστον το εν τρίτο είναι θαμμένο μέσα, κρατιέται.. Ουσιαστικά λοιπόν, η επιμήκυνση είναι η κινητοποίηση του πέους προς τα έξω. Τα πέη δεν έχουν μεγάλες διαφορές αν τα πάρεις ανατομικά, απλώς άλλα είναι κινητοποιημένα και άλλα θαμμένα».

Μάθε τον τρόπο να αυξήσεις τα εκατοστά του μορίου σου σίγουρα και με ασφάλεια ΕΔΩ

Μπορεί να σου μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η ΑBH Medical Group είναι εδώ όμως για να κάνει το σενάριο πραγματικότητα με τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους. Εξειδικευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει για όλα όσα χρειάζεται να μάθετε πριν το πάρετε απόφαση… γιατί θα το πάρετε απόφαση στα σίγουρα. Θυμηθείτε όμως.. Η επέμβαση επιμήκυνσης του πέους δεν λύνει προβλήματα προσωπικότητας ή άλλα προβλήματα που συνδέονται με τον ψυχισμό και την ψυχολογία του ατόμου. Σίγουρα όμως θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου πιστεύοντας παρά πολύ στη συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων έχει δημιουργήσει μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ιατρών, στην ABH, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή, ποτέ πελάτη, για να του παρέχει συμβουλές και να τον ενημερώσει για τις τελευταίες μεθόδους ιατρικών επεμβάσεων προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού πάντα, την κατάλληλη θεραπεία που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση. Κανένα ταμπού και καμία ντροπή. Εδώ συζητάμε ελεύθερα.

Μην περιμένεις να τα μάθεις από αλλού. Οι απαντήσειςόλες είναι σε ένα κλικ ΕΔΩ

Keywords
Αναζητήσεις
μεγενθυση πεουσ φαλλοπλαστικη
Τυχαία Θέματα