Make LOVE not WAR!

ΚΟΣΜΟΣMake LOVE not WAR!Τρίτη, Νοέμβριος 17, 2015 - 19:38

Τι σχέση μπορεί να έχουν μια ντετέκτιβ της αστυνομίας με μια αρχηγό οργάνωσης που σκορπούσε τον τρόμο στην Κολομβία και πουλούσε ναρκωτικά; Η λογική απάντηση θα ήταν σχέση διώκτη και διωκομένου.

Και αυτή είναι η αλήθεια, μόνο που η αρχηγός της Farc, Αννα Πατσέκο και η πρώην αστυνομικός Ιζαμπέλ Λοντόνο όχι μόνον δεν έχουν πια εχθρική σχέση, αλλά φωτογραφίζονται και μαζί, θέλοντας να προωθήσουν την ειρήνη, όπως υποστηρίζουν.

Το ότι δεν φορούν τα ρούχα τους και ότι η φωτογράφισή τους είναι αισθησιακή είναι απλώς λεπτομέρειες της «ειρηνευτικής» προσπάθειας.

Οι δύο γυναίκες πέταξαν ό,τι δεν τους ήταν απαραίτητο και πόζαραν στον φακό του περιοδικού «Soho», το οποίο χαρακτηρίζεται «αμφιλεγόμενο» στην Κολομβία. Το εξώφυλλο δίνει το έναυσμα για σκέψεις και σχόλια όχι μόνο για την ιδέα της φωτογράφισης, αλλά και για το κατά πόσον οι δύο γυναίκες απλώς υποδύονται ρόλους ή υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Το άλλοτε στέλεχος των ανταρτών αγκαλιάζει με το γυμνό του σώμα το κορμί της αστυνομικού, που αντί για στολή, φοράει ένα σετ αισθησιακά εσώρουχα. Το φιλί στο πιγούνι έρχεται να απογειώσει τον αισθησιασμό.

Μήνυμα συνύπαρξης

Πρώην και οι δύο, αφού η Πατσέκο εγκατέλειψε την ένοπλη δράση και η αστυνομικός την καταδίωξη των ανταρτών, αποφάσισαν να ποζάρουν παρέα, με στόχο να προωθήσουν ένα μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης, σε μια χώρα που μέχρι πρότινος σπαρασσόταν από τον εμφύλιο πόλεμο. «Στην αρχή εξεπλάγην όταν μου ζητήθηκε να ποζάρω σχεδόν γυμνή με μια αντάρτισσα, μου άρεσε όμως το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν» λέει η πρώην διώκτρια της Πατσέκο, προσθέτοντας πως οι Κολομβιανοί είναι συνηθισμένοι στις έντονες εικόνες, οπότε έπρεπε η φωτογράφιση να έχει κάτι σοκαριστικό, ώστε να «φθάσει» στο κοινό και να αποδείξει πως υπάρχει τρόπος επίτευξης ειρήνης. Η πρώην αντάρτισσα από την πλευρά της δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως, αν και δίσταζε στην αρχή, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του περιοδικού. «Ηταν πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Η εικόνα αφορά την ειρήνη. Τι πιο όμορφο από δύο γυναίκες που προέρχονται από αντίπαλα στρατόπεδα να στέλνουν αυτό το μήνυμα;» σημείωσε, για να καταλήξει ζητώντας συγγνώμη από όσους πλήγωσε την εποχή που
έκανε ανταρτοπόλεμο.

Την Πατσέκο θα την ξαναδούμε σύντομα, καθώς μπαίνει στον χώρο της σόουμπιζ. Ηδη υπέγραψε συμβόλαιο για να γίνει μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα