«10η εντολή» με τηλεθέαση στα ύψη!

TV GOSSIP«10η εντολή» με τηλεθέαση στα ύψη!Παρασκευή, Φεβρουάριος 13, 2015 - 20:29

Σάρωσε το πρώτο επεισόδιο της «10ης εντολής», με τίτλο «Σιωπή». To δυναμικό comeback του Πάνου Κοκκινόπουλου στην after prime time έδωσε στον Alpha υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, δεδομένου του «δύσκολου» της ώρας και με την επόμενη μέρα να είναι εργάσιμη. Η ιστορία της πρεμιέρας, με θέμα το human trafficking, σημείωσε 22,8%

στο σύνολο και 28,1% στα νεανικά κοινά, ενώ στις γυναίκες 15-24 άγγιξε το 52,9%.

Οι φανατικοί των αστυνομικών θρίλερ δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, με πρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της «μαντάμ» και τη Λένα Παπαληγούρα που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως η κακοποιημένη ψυχικά και σωματικά Μαρία, η οποία μάλιστα έχασε τη γλώσσα της επειδή προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί από τα νύχια των ανθρώπων που την εμπορεύονταν. Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, τον οποίο ενσάρκωσε ο Αργύρης Ξάφης, άλλος ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής του δημιουργού, αφού τον έχει εμπιστευτεί και στο παρελθόν. Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός συνυπέγραψε το σενάριο μαζί με τον Κοκκινόπουλο και πήρε το... χρίσμα της σεναριογράφου.

Οι ερωτικές σκηνές, η βία αλλά και η εκδίκηση των ταλαιπωρημένων γυναικών φαίνεται ότι βρήκαν τον στόχο που ζητούσαν οι δημιουργοί στην πλειονότητα των τηλεθεατών. Πολύ σκληρές εικόνες, όσο και η πραγματικότητα που ζουν τα κορίτσια που έρχονται με όνειρα στην Ελλάδα και καταλήγουν να ζουν τη δική τους κόλαση.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
10i entoli tiletheasi, καρυοφυλλια καραμπετη εροτικες τενιες
Τυχαία Θέματα