Νεκρός (!) ο θρυλικός ρεπόρτερ Μπ. Σάιμον

ΚΟΣΜΟΣΝεκρός (!) ο θρυλικός ρεπόρτερ Μπ. Σάιμον Παρασκευή, Φεβρουάριος 13, 2015 - 20:23

Το μεγάλο πάθος του για τη δουλειά του τον οδήγησε να ρισκάρει τη ζωή του, πηγαίνοντας ως ανταποκριτής σε εμπόλεμες ζώνες στο Βιετνάμ και στον Περσικό Κόλπο. Η μοίρα όμως ήθελε ο Μπομπ Σάιμον, ο βετεράνος δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων «60 Minutes» του αμερικανικού δικτύου CBS, να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο στη Νέα

Υόρκη.

Αναίσθητος

Ο 73χρονος ανταποκριτής σε πολλές χώρες στον κόσμο καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη Lincoln του, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε σε διερχόμενη Mercedes. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια ώστε το αυτοκίνητο χτύπησε στη συνέχεια σε διαχωριστικά μεταλλικά στηθαία του δρόμου. Ο Σάιμον μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η παραμόρφωση της καμπίνας της Lincoln κάνει τους ερευνητές του δυστυχήματος να πιστεύουν ότι η υπερβολική ταχύτητα είναι η αιτία του μοιραίου -για τον δημοσιογράφο- τροχαίου.

Συγκίνηση προκάλεσε η ανακοίνωση του θανάτου του Μπομπ Σάιμον από το CBS, με τον παρουσιαστή Σκοτ Πέλεϊ να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Μπομπ Σάιμον γεννήθηκε τον Μάιο του 1941 στο Μπρονξ και ήταν πτυχιούχος στην Ιστορία του πανεπιστημίου Μπραντέις. Ξεκίνησε τη 45χρονη επιτυχημένη καριέρα του στο CBS από το 1967, ενώ η δουλειά του αναγνωρίστηκε και του απέφερε 27 βραβεία Emmy και 4 Peabody Awards.

Keywords
Τυχαία Θέματα