Ο trobetistas ξαναχτυπά με...κλάσικο!!! (20-22/04/2012)

11:12 28/4/2012 - Πηγή: SPNews

Γεια και χαρά σε όλους,

τις γιορτινές μέρες που πέρασαν ελπίζω να περάσατε όλοι καλά, χωρίς μεγάλα προβλήματα, άγχος και οτιδήποτε θα μπορούσε να σας χαλάσει τη διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε πιο εγκρατείς στα περιττά έξοδα, σε σχέση με άλλες χρονιές.
Μεσοβδόμαδα είχαμε κυρίως ευρωπαϊκά ματσάκια, ζήσαμε συναρπαστικές στιγμές, αλλά ο τζόγος σε τέτοια παιχνίδια είναι ρώσικη ρουλέτα, για αυτό και προφυλαχθήκαμε και αρκεστήκαμε μόνο στο να τα παρακολουθήσουμε με καλή παρέα.
Πάμε τώρα στα δικά μας, νέο κουπονάκι με πάρα πολλά παιχνίδια, μερικά αδιάφορα και μερικά

''ζωής και θανάτου''.

Άστον Βίλα – Σάντερλαντ 1(2,20)

Η Βίλα τελευταία έχει ρίξει κατακόρυφα την απόδοσή της και έχει φανερό ντεφορμάρισμα. Με τη Γιουνάιτεντ έχασε την Κυριακή με 4-0 σε ένα παιχνίδι όπου δεν μπήκε ποτέ μέσα στο γήπεδο. Έτσι έμεινε στους 35 βαθμούς, 6 δηλαδή πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τέσσερα ματς να απομένουν μέχρι το τέλος. Αμφίβολος ο αμυντικός Κλαρκ που τραυματίστηκε, εκτός παραμένουν ο αρχηγός Πετρόφ, ο στόπερ Νταν, ο στράικερ Μπεντ και μερικοί ακόμα μακροχρόνιοι.

Η Σάντερλαντ έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 43 βαθμούς, με διαφορά 14 βαθμών από τον υποβιβασμό και παίζει σε όλα τα παιχνίδια χωρίς άγχος, προσπαθώντας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Την Κυριακή με τη Γουλβς έμεινε στο 0-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για γκολ και δίκαια ήρθε η ισοπαλία. Εκτός αποστολής ο βασικός στόπερ Μπράουν και πολλοί ακόμα μακροχρόνιοι που δεν επηρρεάζουν εδώ και καιρό.

Η Άστον Βίλα αν δεν πάρει το τρίποντο και τώρα μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες. Απέναντι στην αδιάφορη Σάντερλαντ δίκαια στέκεται ως φαβορί.

Λάτσιο – Λέτσε Χ(3,50)

Απορίας άξιο είναι το πως κατάφερε η Λάτσιο να παίζει τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Το καλό είναι ότι έχει τρεις βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Ουντινέζε και θα το παλέψει να μη χάσει το μικρό προβάδισμα που έχει. Πολλά τα προβλήματα από τραυματισμούς με τους μπακ Κόνκο και Ράντου, τον σταρ Κλόζε, το μέσο Λούλιτς και τον στόπερ Στανκεβίτσιους να μένουν εκτος. Εκτός αυτών όμως, είναι τιμωρημένοι οι Μάουρι και Κόζακ και η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Από την άλλη η Λέτσε παλεύει για την παραμονή της, βρίσκεται στη 18η θέση έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την Τζένοα και το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό. Στις 11/4 πήρε ελπιδοφόρα νίκη μέσα στην έδρα της Κατάνια και τώρα ταξιδεύει στη Ρώμη με καλή ψυχολογία. Μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του χαφ Μπλάζι.

Η Λάτσιο σίγουρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά με τόσες απουσίες δεν είναι απίθανο να μείνει στην ισοπαλία.

Βέρντερ – Μπάγερν Χ(3,45)

Η Βέρντερ πάει από το κακό στο χειρότερο, συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη, έπεσε από την εφτάδα που οδηγεί στην Ευρώπη και πλέον έχει δύο βαθμούς διαφορά από το Αννόβερο. Η άμυνα τρώει γκολ από το πουθενά, η επίθεση δεν τα καταφέρνει και κ

Keywords
Τυχαία Θέματα