«Ζητώ ό,τι δικαιούμαι»

01:10 30/4/2013 - Πηγή: TNSite
«Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο από όσα δικαιούμαι», τονίζει ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα paokworld με την οποία απαντά στα όσα του καταλογίζουν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

«Με πληροφόρησαν πως επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ήταν να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα ήταν εχθρικό για μένα και η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έκρυθμη», τονίζει

–αρχικά- και συνεχίζει:

«Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ καθώς θέλω να συνεχίσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ αρκεί αν έχω την απαιτούμενη ασφάλεια, γιατί όλοι γνωρίζετε σε τι εχθρικό κλίμα δούλευα και τι επιθέσεις δεχόμουν κατά καιρούς. Πείτε μου ποιος επαγγελματίας μπορεί να εργαστεί κατά αυτόν τον τρόπο;

Στην ουσία με «εξώθησαν» στην παραίτηση. Έτσι και εγώ δεν ζητάω τίποτα παραπάνω απ’ όσα δικαιούμαι. Ζητάω την αποζημίωσή για μένα και τους συνεργάτες μου», ανέφερε.

Ο πρώην –πλέον- προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και δεν προτίθεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να έχει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», προσθέτοντας ότι τα θέματα θα λυθούν από τους εκπροσώπους και των δικηγόρων των δύο πλευρών αν και είναι κάτι που δεν το ήθελε.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα