Ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια

23:49 29/4/2013 - Πηγή: TNSite
Η Act & React ανέλαβε τη στρατηγική επικοινωνίας, την έμμεση προβολή και την προώθηση του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Athens στη σχετική αγορά και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό σε εθνικό επίπεδο.

Το McArthurGlen Designer Outlet είναι ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια. Είναι το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Ελλάδα

με designers brands 35 % – 70 % πιο φθηνά όλο το χρόνο.

Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, με υπαίθρια πλακόστρωτα σοκάκια, μοναδικά καταστήματα, δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες και υψηλή αισθητική, εφάμιλλη των πιο γνωστών designer outlet του εξωτερικού. Παράλληλα μπορεί κάποιος να κάνει ένα διάλειμμα απολαμβάνοντας καφέ και φαγητό σε μοναδικά εστιατόρια που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική επιθυμία σας. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους, αφού το McArthurGlen προσφέρει πολλές δραστηριότητες και ασφαλή παιδότοπους για μικρά παιδιά.

Η εμπειρία στο McArthurGlen ολοκληρώνεται με μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, παιδικές δραστηριότητες, μαθήματα μαγειρικής και πολλά άλλα, καθ᾽όλη τη διάρκεια του χρόνου όπου υπόσχονται ευχάριστες στιγμές για όλη την οικόγενεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα