Βεβαιότητα για την άδεια συμμετοχής στη νέα αγωνιστική

15:08 26/5/2013 - Πηγή: TNSite
Με καταχώρησή της στον αθλητικό και πολιτικό Τύπο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής.

Αναλυτικά η καταχώρηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚH ΣΥΜΜΑΧIΑ εργάστηκαν σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου για την εξυγίανση και ανάπτυξη της ομάδας. Η προσπάθεια είχε μεγάλο βαθμό

δυσκολίας λόγω του προϋπάρχοντος οικονομικού ελλείμματος.

Μέχρι σήμερα:

. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έγινε εταιρεία λαϊκής βάσης. Οι οπαδοί της κατέχουν μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τη πλειοψηφία των μετοχών.
. Φέτος υπήρξαν εισροές ύψους 6 εκατ. ευρώ από μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.
. Ο προϋπολογισμός του αγωνιστικού τμήματος έχει μειωθεί ήδη από τα 18 στα 9 εκατ. ευρώ. Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Ιούλιος 2013 - Ιούνιος 2014 θα μειωθεί περαιτέρω στα 5 εκατ. ευρώ.
. Ο προϋπολογισμός της ερχόμενης περιόδου είναι θετικός. Το σχετικό πλεόνασμα θα μειώσει το υπάρχον οικονομικό έλλειμμα.
. Όλες οι οφειλές προς το δημόσιο έχουν τακτοποιηθεί.
. Οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές έχουν διακανονιστεί με τη σύμφωνη γνώμη τους.
. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απέκτησε νέα τεχνική ηγεσία από έμπειρους Έλληνες προπονητές της νεότερης γενιάς. Η συνεργασία τους με τις εξαιρετικές ακαδημίες της ομάδας θα τις ενισχύσει και αναπτύξει ακόμα περισσότερο και θα φέρει αποτελέσματα πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα.
. Έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της ανακατασκευής του γηπέδου στη Λεωφόρο, όπου θα επιστρέψει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική, από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, απειλεί να ακυρώσει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιος ότι το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα ανατρέψει την πρώτη απόφαση εξετάζοντας εις βάθος τα δεδομένα, αναλογιζόμενο το βάρος των ευθυνών που έχει αναλάβει».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα