Βαξεβάνης - Μερκούρη: Μαζί και ερωτευμένοι!

13:58 13/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ένας έρωτα που σίγουρα τους περισσότερους από εμάς μας αιφνιδίασε ευχάριστα, είναι αυτός του Κώστα Βαξεβάνη και της Δωροθέας Μερκούρη.
Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει αφήσει το στίγμα του με τις δημοσιογραφικές του αποκαλύψεις φαίνεται πως έπεσε στα δίχτυα του έρωτα της όμορφης Δωροθέας Μερκούρη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα event και όπως φημολογείται ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο δημοσιογράφος επιδίωξε να την ξαναδεί και εκείνη δεν έμεινε ασυγκίνητη.
Το ζευγάρι είναι μαζί

εδώ και τρεις μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε μαζί τις ημέρες του Πάσχα, ενώ,έχουν αρχίσει δειλά δειλά να κάνουν και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια τους αφού έχουν γεννηθεί με δύο μέρες διαφορά. Η Δωροθέα Μερκούρη στις 4 Μαΐου και ο Κώστας Βαξεβάνης στις 6 Μαΐου.

Να σας θυμίσουμε πως η Δωροθέα Μερκούρη είναι Ελληνοιταλίδα, από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα και υπήρξε ένα από τα ποιο hot μοντέλα της δεκαετίας που πέρασε.

Ξεκίνησε την δουλεία της ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή.

Σχεδόν παράλληλα ασχολήθηκε με την υποκριτική η οποία την κέρδισε αμέσως. Υπήρξε παντρεμένη με τον ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σκρεγκεχόιρντ, με τον οποίο απέκτησε δύο πανέμορφες κόρες.

Όλα έδειχναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά χώρισαν.

Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος Κώστα Βαξεβάνη. Ο χωρισμός τους δεν ήταν κοινή απόφαση και για κάποιο διάστημα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός και σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Τώρα όλοι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και παίρνανε καλά. Τελικά αυτό έχει σημασία!

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα