Αισιόδοξος για το μέλλον του παραμένει ο Μαντσίνι

13:58 13/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η κακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της, ήταν αυτή που αποτέλεσε την… αρχή του τέλους. Η απώλεια του πρωταθλήματος δυσχέρανε την κατάσταση. Η ήττα από τη Γουίγκαν, όμως, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ήταν αυτή που φαίνεται πως… ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να αποπέμψουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αποτυχημένη σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός, όμως, δεν χάνει την αισιοδοξία του, όπως φάνηκε από όσα είπε αναφορικά με το μέλλον του.

«Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει σε δύο εβδομάδες. Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και μετά θα συζητήσω με τη διοίκηση του συλλόγου και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Πάντως, είμαι σίγουρος πως συνεργάζομαι με σοβαρούς ανθρώπους, οι οποίοι θα μου δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου στη Σίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έριξε το… καρφί του στους δημοσιογράφους. «Εδώ και μήνες γράφεται και ακούγεται ως πληροφορία πως θα απολυθώ, πως θα με διώξουν. Αν, τελικά, παραμείνω στη θέση μου, όλα αυτά τα δημοσιεύματα θα αποδειχτούν βλακώδη. Να δω αν κάποιος από όσους έγραψαν αυτά τα πράγματα θα ζητήσει συγγνώμη», είπε με θυμό ο Ιταλός.

Στην παρατήρηση πως ενδέχεται να απολυθεί και, ως εκ τούτου, τα δημοσιεύματα να επιβεβαιωθούν, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε με νόημα. «Αν με διώξουν, σημαίνει πως μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα, ούτε για την ομάδα, ούτε για το σύλλογο, ούτε για τους συνεργάτες μου».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα