Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι κατακτά τη Σουηδία

19:22 1/7/2013 - Πηγή: TNSite
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας της No1 ελληνικής εταιρείας Frozen Yogurt, Chillbox A.E., με την εταιρεία Health & Passion AB για τη δυναμική ανάπτυξη της αλυσίδας στην αγορά της Σουηδίας.

Η συμφωνία προβλέπει την ανάπτυξη 25 καταστημάτων στις μεγαλύτερες πόλεις της Σουηδίας, μίας αγοράς περί τα 10 εκατομμύρια κατοίκων με ιδιαίτερη ανταπόκριση σε προϊόντα με

υψηλά standards ποιότητας, αλλά και μεγάλης διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου και υγιεινού τρόπου ζωής. Σημειώνεται πως το πρώτο κατάστημα Chillbox στη Σουηδία βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Η συνολική επένδυση της δημιουργίας του δικτύου καταστημάτων Chillbox στη Σουηδία ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ και ο εκτιμώμενος τζίρος εξαγωγών στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Πιστεύουμε ότι με την συνεργασία μας με την εταιρία Health & Passion AB σύντομα το Chillbox θα γίνει η Νο1 αλυσίδα Frozen Yogurt στην Σουηδία, αποτελώντας τον πρεσβευτή για την ανάπτυξη του ελληνικού Concept Chillbox σε όλη την Σκανδιναβία» τόνισε ο κ. X.Σαββίνος Διευθύνων Σύμβουλος της Chillbox. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ελληνικό frozen yogurt και το συνολικό concept του Chillbox που αντικατοπτρίζει απόλυτα την φιλοσοφία της εταιρίας μας και είμαστε πεπεισμένοι για την επιτυχή ανάπτυξη του στην αγορά της Σουηδίας» ανάφερε από την πλευρά του ο Tobias Ohman Διευθύνων Σύμβουλος της Health & Passion AB.

Η Chillbox A.E. ξεκίνησε το 2012 με όραμα να δημιουργήσει εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό Frozen Yogurt και να γίνει ένα στέκι υγιεινής απόλαυσης σε κάθε πόλη!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναπτυχθεί και να γίνει η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση του χώρου, αλλά και να καθιερώσει το Frozen Yogurt ως την νέα αγαπημένη επιλογή απόλαυσης.

Σήμερα η Chillbox Α.Ε. διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 45 σημεία.

Επιπλέον το ιδιαίτερο, ελληνικό, concept που προτείνει το Chillbox κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις και στις αγορές του εξωτερικού. Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται ήδη στην Αγγλία με ένα κατάστημα), 1 στο Βέλγιο, 2 στη Βουλγαρία και στην Κύπρο και μέχρι το Σεπτέμβριο αναμένεται η ανάπτυξη του Δικτύου σε Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία και Κατάρ.

Η Chillbox Α.Ε. είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, με το σύνολο των προϊόντων της να παράγονται στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ελληνικές πρώτες ύλες με ελληνικό φρέσκο γάλα. Αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας είναι η προσφορά στους καταναλωτές απαράμιλλης ποιότητας Frozen Yogurt, όπως ορίζει η υγιεινή διατροφή, με χαμηλά λιπαρά αλλά και «υψηλό δείκτη» απόλαυσης.

Παράλληλα, η Chillbox συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία, προσφέροντας εργασία σε περισσότερα από 200 άτομα, υποστηρίζοντας έλληνες παραγωγούς και προάγοντας την χώρα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της μέσω και της δραστηριότητας στις αγορές του εξωτερικού.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα