Δημοσθένης Σκιαδάς, ο κομμωτής των διασήμων αποκαλύπτει «Έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου»

Συνέντευξη στον Αντώνη Ζερβάκο

Μπορεί το κομμωτήριο του να μη βρίσκεται στην Αθήνα, στο Παρίσι ή στη Νέα Υόρκη, μπορεί να μην τους έψαξε ο ίδιος αλλά να τον ανακάλυψαν, μπορεί να μη θέλει να αφήσει τον τόπο του – ποιος θα άφηνε την Πάρο;- όμως είναι γεγονός ότι ο Δημοσθένης Σκιαδάς είναι το κορυφαίο… ψαλίδι στην Ελλάδα. Διάσημοι της εγχώριας σόου μπιζ και

του διεθνούς τζετ σετ μεταβαίνουν στην Πάρο μόνο και μόνο για να καθίσουν στην καρέκλα του Δημοσθένη. Και μπορεί να προσπαθήσαμε να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες, ο DS όμως είναι σφίγγα όσον αφορά στους διάσημους πελάτες του…

-Πόσο δύσκολο είναι να γίνεις «όνομα» από ένα σημείο της Περιφέρειας;

Είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος αρέσκεται στο δήθεν και όχι στην ουσία. Και μη νομίζετε, εδώ στην Πάρο είναι πολύ καλά τα πράγματα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω στον τόπο που αγαπάω. Άλλωστε, χάρη σε αυτόν τον κόσμο έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου.

-Πως αισθάνεσαι όταν αφήνονται στα χέρια σου οι επώνυμοι;

Έχω το ίδιο τρακ κάθε φορά που έρχεται ένας πελάτης για πρώτη φορά στο κομμωτήριό μου. Θέλω να φύγει ικανοποιημένος. Μέχρι να τον/την μάθω… και ασφαλώς να με μάθει.

-Ποιοι επώνυμοι έρχονται στην Πάρο μόνο και μόνο για σένα;

Δε θα σας πω. Βεβαίως έρχονται και για τις ομορφιές του νησιού μας. Αν, παρ’ όλα ταύτα, έχω συντελέσει στο να αυξηθεί ο τουρισμός, χαίρομαι.

-Θα μείνεις για πάντα στην Πάρο;

Το για πάντα είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν έχω σκοπό να φύγω και να εγκατασταθώ στην Αθήνα. Όταν χρειάζεται να βρεθώ στην Αθήνα για δουλειά, πηγαίνω και επιστρέφω στη βάση μου.

-Σε ποια πόλη θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου;

Με βάζετε στη διαδικασία να μην πρωτοτυπήσω καθόλου. Θεωρητικά, στο μυαλό μου έρχεται η Νέα Υόρκη, το Παρίσι ή ακόμα το Μιλάνο. Τουλάχιστον για αρχή… μετά στη Νάουσα (γέλια).

Keywords
Αναζητήσεις
διασημοι κομμωτες ελληνες, πωσ να γινεισ διασημοσ κομμωτησ
Τυχαία Θέματα