Τι κάνει σήμερα η Σούλα Μερεντίτη;

12:22 22/7/2013 - Πηγή: TNSite
Στις εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000 εκλέχτηκε πρώτη γυναίκα βουλευτής Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά έχασε την έδρα στο Εκλογοδικείο.

Επανεκλέχτηκε στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 και στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007. Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας, από το 2004 μέχρι το 2007 η Σούλα Μερεντίτη

υπήρξε μέλος των εξής Επιτροπών της Βουλής: Παραγωγής και Εμπορίου, Μορφωτικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων, Έρευνας και Τεχνολογίας, Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η πρώην βουλευτής ξεκίνησε την πολιτική της διαδρομή το 1982, όταν εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Τρικάλων. Διατέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Τρικάλων της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, καθώς και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας Τρικάλων. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροτικής Ζωής Α.Ε. Κατά την περίοδο 1997-2000 ήταν ειδική συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Η πρώην βουλευτίνα Τρικάλων όμως σήμερα δεν βρίσκεται στην πολιτική. Αντιθέτως μάλιστα, ασχολείται με την ανθοκομική και την καλλιέργεια αχλαδιών σε κτήμα που διαθέτει.

Έχει αφοσιωθεί, όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, στις αγροτικές εργασίες. Πάντως, ως πολιτικός κατά βάση ενημερώνεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά φροντίζει να απέχει. Υπάρχουν στιγμές μάλιστα που ασκεί κριτική στα κόμματα για τον τρόπο που χειρίζονται τις εξελίξεις αλλά επιλέγει να μην βγαίνει μπροστά. Ελπίζει μόνο να υπάρξουν καλύτερες μέρες για την Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα