Φαβορί ο Ν. Μος για τη θέση του αντι-Παπανικολάου

12:01 22/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος Ν. Μος της Σιένα αποτελεί την προτεραιότητα των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση. Η Σιένα φέρεται να αξιώνει κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που σε πρώτη φάση δεν δείχνουν διάθεση να πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι εδώ και χρόνια σκληροί διαπραγματευτές, αλλά πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν

να «σηκώσουν» το βάρος του συμβολαίου του Μος.

Αν οι Ιταλοί δεν… πέσουν, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με άλλες λύσεις έχοντας στραμμένη την προσοχή του και στο ΝΒΑ. Από την Ευρώπη έγινε μια διερευνητική κρούση στον 31χρονο Γάλλο Γιακούμπα Ντιαβαρά, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει το δικό του θέμα, καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο.

Για τη θέση «3», πάντως, ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο. Στους Πειραιώτες αρέσει πολύ ο Γιάννης Παπαπέτρου, που έλαμψε με την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, καθώς σε 10 ματς είχε 15,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Στο πρόσωπό του βλέπουν πολλοί έναν νέο Κώστα Παπανικολάου. Με την πλευρά του παίκτη έχει γίνει μια διερευνητική επαφή. Ο γιος του Αργύρη Παπαπέτρου φοιτά στο Texas University, όπου στην παρθενική του σεζόν είχε 8,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά αγώνα και εκτιμάται πως μελλοντικά μπορεί να κερδίσει καλή θέση στο ντραφτ και να παίξει στο ΝΒΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα