«Τhe Counselor»: Νέο τρέιλερ για το θρίλερ των αστέρων

14:21 18/7/2013 - Πηγή: TNSite

Mετά από ένα μίνι τίζερ, ένα νέο τρέιλερ του θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο «Ο Συνήγορος» («The counselor») κυκλοφόρησε φιλοδοξώντας να κεντρίσει όσο περισσότερο γίνεται το ενδιαφέρον μας, πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο. Και το καταφέρνει, φυσικά, μόνο και μόνο με το «αστεράτο» καστ που διαθέτει και την απειλητική ατμόσφαιρα που γνωρίζει να συνθέτει, ως παλιός δεξιοτέχνης του σινεμά που είναι, ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Η γνωστή από καιρό βασική πλοκή θέλει τον «Fass» ως νεαρό δικηγόρο του υποκόσμου που αισθάνεται να μην μπορεί

πια να ελέγξει τους κινδύνους που τον περιβάλλουν: τους αδίστακτους μαφιόζους, τις μοιραίες γυναίκες και τις ριψοκίνδυνες συμφωνίες. Αναλαμβάνει για λογαριασμό ενός ζευγαριoύ εγκληματιών να μεταφέρει από την Κολομβία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι από αυτή τη στιγμή το ρολόι για τον άπληστο ήρωα μετράει ανάποδα.

Αφιερωμένο στη μνήμη του πρόωρα χαμένου αδερφού του σκηνοθέτη, Τόνι Σκοτ, το φιλμ βασίζεται στο πρώτο σενάριο που γράφει απευθείας για τη μεγάλη οθόνη ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας Κόρμακ ΜακΚάρθι, βιβλία του οποίου έχουμε δει να μεταφέρονται στον κινηματογράφο με επιτυχία, όπως συνέβη με το οσκαρούχο «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» των αδελφών Κοέν και το σκοτεινό μελλοντολογικό θρίλερ «Ο Δρόμος» του Τζον Χίλκοουτ.

Στο πλευρό του Φασμπέντερ η Πενέλοπε Κρουζ ενσαρκώνει την αρραβωνιαστικιά του – για την ιστορία, σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση της Ισπανίδας ηθοποιού με τον σύντροφό της Χαβιέ Μπαρδέμ (για άλλη μια φορά ως εξτραβαγκάν, με αλλόκοτη κόμμωση) από τότε που οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο «Vicky Cristina Barcelona» του Γούντι Αλεν το 2008.

Το καστ δεν «χώρεσε», όμως, την Αντζελίνα Τζολί, τη σύντροφο του Μπραντ Πιτ (ίσως γιατί αναπόφευκτα η ταινία θα γινόταν πολύ… οικογενειακή υπόθεση;), η οποία, όπως ακουγόταν, είχε βλέψεις για τον γυναικείο ρόλο που δόθηκε τελικά στην Κάμερον Ντίαζ.

Οσο για τον Πιτ, αυτός είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη στον οποίο χρωστάει την καριέρα του, τον άνθρωπο που τον πρωτοέβγαλε στο σελιλόιντ δίπλα στις Σούζαν Σάραντον και Τζίνα Ντέιβις το 1991, πριν από 22 χρόνια δηλαδή, με το εμβληματικό του φιλμ «Θέλμα και Λουίζ».

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στο Λονδίνο, για να σταματήσουν αναπάντεχα και να συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο του 2012, καθώς η οικογένεια Σκοτ θρηνούσε τον αιφνίδιο θάνατο του Τόνι Σκοτ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν από την Odeon.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα