Τα ζώδια σήμερα 22/09/2013

07:49 22/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος από όσο ήδη είσαι. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Αν είσαι μόνος σου,

να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο, να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου, φίλε Ταύρε. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, επειδή σήμερα είναι Κυριακή, αν είσαι τυχερός και δε δουλεύεις αυτή τη μέρα, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Φρόντισε αυτήν την ημέρα να την απολαύσεις στο έπακρο, γιατί είναι ιδανική για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξ’ το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν σήμερα και μην αγχώνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Απόφυγε σήμερα τα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική, με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί όψη με τον Πλούτωνα και να σε επηρεάζει. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς μόνος του κανένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου, φίλε Καρκίνε, θα βρουν σήμερα τις καλύτερες λύσεις, αν πραγματικά το θελήσεις και γίνεις πιο συγκαταβατικός στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι και αυτός με την σειρά του είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται και όχι να σε ανταγωνίζεται, όπως καμιά φορά νομίζεις. Δώσε του την ευκαιρία να σου το αποδείξει. Όσο για εσένα που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς σε μέρη που συχνάζει το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και θα καταφέρεις να το σαγηνεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Καρκίνος, διακρίνεσαι από την πολυπραγμοσύνη και την ευφυΐα σου και αυτά άλλωστε είναι τα δυνατά σου σημεία. Βρες σήμερα τους κατάλληλους τρόπους για να προωθήσεις την δουλειά σου και να προβάλλεις τις ιδέες σου. Σύντομα τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ σημαντικά. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Λέων, και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, ο σύντροφός σου σήμερα ίσως να ζητήσει την βοήθειά σου για ένα πρόβλημα που τον απασχολεί. Να θυμάσαι ότι και αυτός από την πλευρά του ήταν δίπλα σου σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι και εσύ κοντά του και να συμμεριστείς τις έννοιες του. Αν είσαι μόνος σου, απόφυγε να ρισκάρεις μία φιλική σου σχέση και να την μετατρέψεις σε ερωτική, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι μόνος…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Λέων, έχεις όλες τις δυνατότητες στην δουλειά σου να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους. Στον τομέα των οικονομικών σου, πρέπει να προσέχεις σε οτιδήποτε συναλλαγή προκύψει, ώστε να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, γιατί οι κίνδυνοι εξαπάτησης που καραδοκούν είναι πολλοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η σημερινή θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, φίλε Παρθένε! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε λογικά επίπεδα!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα νιώσεις την ανάγκη σήμερα να επανεξετάσεις τα δεδομένα της σχέσης σου και τα αισθήματά σου. Μην μιλήσεις όμως στον σύντροφό σου, αν δεν έχεις καταλήξει κάπου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρότερες ζημιές από αυτές που νομίζεις και να στεναχωρηθείς πολύ. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σου εκδηλώσει τον έρωτα του και εσύ με την σειρά σου θα μείνεις στήλη άλατος! Να που συμβαίνουν και αυτά!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κάποια οικονομικά σου θέματα, αγαπητέ Παρθένε σήμερα ζητούν άμεσα να τακτοποιηθούν. Προσπάθησε να ανταποκριθείς, ακόμη κι αν το κόστος θα είναι μεγάλο για τα τωρινά σου δεδομένα. Πολύ σημαντικές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον τομέα της εργασίας σου, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά!!!

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ. Ο δυναμισμός σου αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα στον τομέα των αισθηματικών σου, φίλε Ζυγέ, καθώς ο ερωτικός πόθος του συντρόφου σου έχει ξυπνήσει και θα κάνει τα πάντα για να σε… αποπλανήσει. Φρόντισε να το διασκεδάσεις, χωρίς περιττούς δισταγμούς και αναστολές! Αν αυτήν την περίοδο δεν έχεις σχέση, μία κίνηση σου θα είναι αρκετή για να φέρεις το υποψήφιο “θύμα” σου πιο κοντά, αν όχι να το παγιδεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Πλούτωνα, αλλά και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές και να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλά θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς.Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν υπάρχει κάτι που σε έχει απομακρύνει το τελευταίο διάστημα από τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, βρες χρόνο για να μιλήσεις μαζί του και να το συζητήσεις εκτενέστερα. Πάψε να διυλίζεις τον κώνωπα, για να μην τον στεναχωρήσεις, γιατί πολύ εύκολα η τρίχα θα γίνει τριχιά και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αγαπητέ Τοξότη, και θα αρχίσεις να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου. Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλα ανοιχτά και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό, φίλε Τοξότη, ανεβάζει σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα την επικοινωνία σου και θα έχεις και περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να επέλθει η ηρεμία μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό είναι να ανοίξουν την πόρτα της καρδιά τους, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά και αν την βρει κλειστή, θα φύγει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να δεις αν είναι συμφέρουσες, πριν απαντήσεις. Μην διστάσεις να ζητήσεις και την γνώμη των συνεταίρων σου, αν κρίνεις ότι δεν μπορείς μόνος σου να τις αξιολογήσεις. Στα οικονομικά προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σε αρκετές υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας… πόσο μάλλον ο σύντροφός σου που θα είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος! Όσο για εσένα, φίλε Αιγόκερε, που δεν έχεις μόνιμη σχέση, μην απογοητεύεσαι, αλλά κινητοποιήσου άμεσα και δραστικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τα ερωτικά σου όνειρα πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, δεν θα τα πας άσχημα. Φρόντισε μόνο να μην χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Μάθε να συνεργάζεσαι καλύτερα με τους συναδέλφους σου και δώσε τους λίγο χώρο να δράσουν και αυτοί. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτήν την ημέρα θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, χάρη στην εύνοια που θα σου χαρίσει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε κάνει πιο τρυφερό και στοργικό απέναντι του. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Αν πάλι η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει να ελπίζεις, να ξέρεις πως ένα πρόσωπο από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει την διάθεση, με ευχάριστα και κολακευτικά λόγια που θα σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μερικές καθυστερήσεις που προκύπτουν, γιατί θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Μην το βάζεις κάτω και δραστηριοποιήσου δυναμικά, ώστε να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, γιατί όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, αγαπητέ Ιχθύ, και θα φέρει εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ιχθύς, απόφυγε σήμερα να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και τον σύντροφό σου. Καμιά φορά ο εκνευρισμός και η κούραση που μπορεί να νιώθετε και οι δύο, έχουν φυσικό επακόλουθο την ένταση μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να έχεις την επικοινωνία που αναζητάς εδώ και καιρό, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στον τομέα της εργασίας σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα που σου φαίνονται επουσιώδη, αλλά στην πραγματικότητα είναι σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, γι’ αυτό προσπάθησε να μην προβείς σε περιττές αγορές, ώστε να αποφύγεις μια μελλοντική, δύσκολη θέση, στην οποία πιθανώς να βρεθείς.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, έως ότου, διδυμοι, βρες, αγχώνεσαι, επηρεάζει, λεων, λύση, καιρος, εκκρεμότητες, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, πλανητες, μια ημερα, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, οψη, περιοδος, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, ατομο, αυτια, βοηθεια, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, διαστημα, δυστυχως, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ευνοια, έως ότου, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ηρεμια, θυμασαι, θυσια, ισορροπια, καρκινος, κινηση, λεπτομερειες, λύση, λογια, ματια, ματι, μοναξια, μπορεις, παντα, οικογενεια, περιβαλλον, πεισμα, ποθος, προβληματα, πορτα, συντομα, σειρα, σχεδια, ταυρος, ταση, τρεξιμο, υλοποιηση, φαινονται, φιλε, φυσικο, φορα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δωσε, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερα, καρδια, κυριακη, μπροστα, τυχερος, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα