Τα ζώδια σήμερα 08/10/2013

07:15 8/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου και να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι, αγαπητέ Κριέ, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Κριέ, χάρη στη νέα

θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Τοξότη. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να πλησιάσεις ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε έχει γοητεύσει, και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν και ζήτησε την γνώμη των συναδέλφων σου, που σου έχουν αποδείξει ότι είναι εχέμυθοι και είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα, με τις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη του Ερμή με τον Κρόνο. Όμως, θα υπάρξουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στη ζωή σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Αν διανύεις φάση μοναξιάς μην τα παρατάς, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι νέο και σταθερό, ωστόσο με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αρκετά θα είναι τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ‘‘φίλοι’’ θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Δίδυμε, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του Τοξότη και σε ευνοεί, μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στη δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου είναι η τωρινή, αγαπητέ Καρκίνε. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν για να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας, φίλε Καρκίνε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Το βράδυ σας προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, τη σημερινή ημέρα φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στη δουλειά, γιατί ίσως να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον Κρόνο, καλό θα είναι να μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Φρόντισε επίσης να προσέχεις στις συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται, φίλε Λέων. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να τις λύσεις μια και καλή τη σημερινή ημέρα. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά, αν είσαι Λέων, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια, για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Στα οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα αυξηθούν τα έξοδά σου και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Η προσοχή σου πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ώστε να καταφέρεις ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Παρθένε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σημαντικά και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε σε καινούργιες βάσεις τη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να την ανανεώσετε. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το σύντροφο της ζωής σου, να ξέρεις πως η ημέρα σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον ερωτικό σου στόχο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ενδέχεται στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η ημέρα θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Με τον Ερμή σήμερα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, δεν είναι καλή στιγμή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, προσπάθησε να δώσεις αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντηθείτε με άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις μαζί τους, θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στο βράδυ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου χώρο, εσύ που είσαι Ζυγός, σήμερα ενδέχεται να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να αναλάβεις νέες ευθύνες. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Κάνε όση περισσότερη οικονομία μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή, σε αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο (και οι δυο από το ζώδιό σου). Υπάρχουν υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό σου περιβάλλον και ξέρεις ότι οι συμβουλές τους θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τις κινήσεις σου και τα λόγια σου, γιατί θα έχεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου. Και αν δεν έχεις βρει ακόμα την αδελφή ψυχή σου, μην τα παρατάς, γιατί αυτήν την ημέρα με τον μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον χώρο της εργασίας σου, φίλε Σκορπιέ, και ασχολήσου με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν και μπορούν να διευθετηθούν μόνο από εσένα. Μην τα αφήνεις να σου δημιουργούν εμπόδια στην καριέρα σου. Τα οικονομικά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η κοινωνικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις ανησυχία για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα, θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι, αλλά με ηρεμία προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, για να βρείτε μαζί λύσεις, στα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα μεταξύ σας μπορεί να γίνει εύκολα ιδιαίτερα ερωτική. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματα σου και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, για το αν θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του ή όχι. Δεν υπάρχει λόγο να παιδεύεσαι άλλο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τα δρομολογήσεις άμεσα. Ταυτόχρονα, κάποια ξεκαθαρίσματα σε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή αλλαγές, θα πρέπει να αναβληθούν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και προγραμματισμό, ώστε να μην χαθείς. Οι επικοινωνίες σου βελτιώνονται και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου, για να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν, και να διορθώσεις κατά πολύ την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό, να γνωριστείτε καλύτερα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε περιμένει σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Κάνε καλό προγραμματισμό για να τα καταφέρεις και προσπέρασε όλες τις αναβολές και τα εμπόδια που θα σου εμφανιστούν, με τη βοήθεια της λογικής σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και χρέη, που θα σε αγχώσουν και θα κάνουν τα νεύρα σου να χορεύουν… Κάνε υπομονή!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειές σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο που αισθάνεσαι, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα και οι συμβουλές που θα σου δώσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, αλλά προσπάθησε να κατανοήσεις και την πλευρά του συντρόφου σου, που έχει και αυτός τα δικά του άγχη και αγωνίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Υδροχόε, θα λάβουν χώρα αρκετές συζητήσεις, σχετικά με κάποιες αλλαγές, που πρόκειται να γίνουν και σε αφορούν άμεσα. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, συμπεριφέρσου με σύνεση και σίγουρα θα πετύχεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να θυμάσαι ότι αύριο ξημερώνει μία άλλη μέρα…

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο δημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σε περιμένει μία έκπληξη από τον σύντροφό σου και ίσως πάρετε την απόφαση για να κάνετε κάποιες κινήσεις, που θα χαρίσουν άλλον αέρα στη σχέση σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε πολιορκεί διακριτικά και εσύ προφανώς δεν το έχεις αντιληφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε ιχθύ, προσπάθησε σήμερα να μην παρασυρθείς από κουβέντες που θα γίνουν εις βάρος κάποιων συναδέλφων σου και ακολούθησε την διαίσθησή σου, για να σχηματίσεις την άποψή σου για αυτούς. Μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να εκτεθείς χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, διδυμοι, λεων, βασεις, εκκρεμότητες, καιρος, αγχώνεσαι, myastro, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, καριερα, κριος, λεων, οικονομια, οψη, σημερινη, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, ψυχολογια, αγαπη, αγχώνεσαι, ατμοσφαιρα, ατομο, βοηθεια, βραδυ, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γνωριμια, δεχεσαι, διαστημα, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξοδα, επιτυχια, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, ηθικο, καρκινος, κλιμα, κουτσομπολια, λειπει, λογια, λογο, μαζι σου, ματια, μοναξια, μπαταριες, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ορια, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ψυχη, ρισκο, σιγουρα, σειρα, σκεφτεσαι, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, φιλε, ψυχολογικα, αγορες, δωσεις, για σενα, χωρα, ιδιαιτερα, νιωθεις, πηγες, τοξοτη, θεματα, ωραιο
Τυχαία Θέματα