Τα ζώδια σήμερα 08/06/2013

04:08 8/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αρχίζεις να ηρεμείς για πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Κριέ. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες, που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται

στους Διδύμους, ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά, φίλε Κριέ, και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να την διώξεις, ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα, και δες στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες σπατάλες, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η Νέα Σελήνη σήμερα στους Διδύμους θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Ταύρε, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια, κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις σου. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, πέρνα ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι με φιλική παρέα και η διάθεση σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα, αγαπητέ Ταύρε. Νοιώθεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά σιγά-σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά, θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, σε ευνοεί αρκετά, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις με μεγάλη επιφυλακτικότητα τα άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι Δίδυμος. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα και θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με τον σύντροφό σου, αν είσαι Καρκίνος, αρκεί να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που σου προκαλούν τα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, σήμερα στη δουλειά σου δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά όμως, καλύτερα σήμερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να εξετάσεις ορισμένες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, αν είσαι Λέων, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί ενδέχεται να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Όσο για σένα, που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου και να βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά, με τις θετικές προοπτικές που σου χαρίζει η σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, που ευνοεί γενικότερα νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και, αν θέλεις αγαπητέ Παρθένε, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά, δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, στις όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι, γιατί η Νέα Σελήνη θα ξυπνήσει παρελθοντικά πάθη και έρωτες, που η αλήθεια είναι ότι θα σε βγάλουν από τον λήθαργο, που έχεις πέσει το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά σήμερα, φίλε Παρθένε. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Ζυγέ, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Αισθηματικές προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες, που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα που έχουμε την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς άμεσα προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Σκορπιέ, αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά, ρίχνοντας το λίγο έξω…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι Σκορπιός. Μπορείς να κάνεις κάποιες καινούργιες συνεργασίες, καθώς τα θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Με την Νέα Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος, αγαπητέ Τοξότη. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να εμποδίσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Τοξότη, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να δώσεις μια ευκαιρία στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Αιγόκερε, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως, για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου θα είναι πολλές αυτήν την ημέρα, φίλε Αιγόκερε, με τις καλές προοπτικές που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά στον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να αποκαλύψεις τον ερωτισμό σου και να γοητεύσεις τους πάντες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Υδροχόε, στη δουλειά σου σήμερα καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να μην ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου, αγαπητέ Ιχθύ. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν σε οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους, θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες, με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην εμμένεις σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη δουλειά των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα