Σάντος: Πετύχαμε το στόχο μας με δίκαιη νίκη

Στην κόπωση των διεθνών, αλλά και στον χαρακτήρα που έδειξαν σε όλο το 90λεπτο στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αγώνα με τη Λιθουανία.

«Οι παίκτες έδειξαν ότι θέλουν να βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ξεπέρασαν και την κόπωση και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Πετύχαμε τον στόχο μας με μία απόλυτα δίκαιη νίκη. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε σημαντικά και στο ξεκίνημα δείξαμε το πως μπορούμε να παίξουμε

σε τέτοια ματς. Όταν μας βγήκε η κόπωση μέτρησε ο χαρακτήρας, το πάθος και το νεύρο. Δεν νομίζω πως το γήπεδο έπαιξε κάποιο ρόλο. Για μένα έπαιξε ρόλο η κόπωση», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Στη συνέχεια θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα δικά μας ματς και πως θα τα κερδίσουμε. Δεν εξάρταται από εκεί και πέρα από εμάς. Θα περιμένουμε στραβοπάτημα της Βοσνίας, ενώ δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε την Σλοβακία. Μπορεί να κόψει βαθμούς. Ειδικά τώρα που είναι απελευθερωμένη από το άγχος και την πίεση για την 2η θέση είναι ικανή να τα καταφέρει».

Με αφορμή την ερώτηση που του έγινε για το θέμα της πιθανής ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Πορτογάλος εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που μερίδα του Τύπου τον αντιμετώπισε πρόσφατα:«Όταν θα γυρίσουμε τον Αύγουστο θα ξέρουμε. Ο πρόεδρος, κατά τη γνώμη μου σωστά έπραξε, μου έκανε μία πρόταση ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου μου. Θα τη σκεφτώ στο διάστημα των διακοπών και θα πάρω την απόφαση που θα είναι καλύτερη και για τις δύο πλευρές. Αυτό που με απογοητεύει κάπως είναι ο τρόπος γραφής κάποιων. Με εκνευρίζει θα έλεγα. Όταν βάζουμε μπροστά τον χαρακτήρα του ανθρώπου και λέμε κάποια πράγματα που δεν ισχύουν, τι να πω. Όλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα νου και πως λειτουργώ. Όταν φημολογείται ότι θα φύγω και θα πάω στον ΠΑΟΚ, ο Τύπος έχει την υποχρέωση να γνωρίζει ποιος είμαι και την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα