Στον γύψο η Ολγα Τρέμη

18:16 30/10/2013 - Πηγή: TNSite

Τι συνέβη και χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Mega εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά ως κεντρική παρουσιάστρια η Μαρία Σαράφογλου και όχι η Ολγα Τρέμη; Παίζει κάποιο παρασκήνιο, καμία αλλαγή στο παρά πέντε; Η απάντηση είναι «όχι».

Απλώς η ανκοργούμαν είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς ανήμερα την εθνική μας εορτή έπεσε, με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερό χέρι της. Πληροφορίες θέλουν το ατύχημα να έγινε στο σπίτι της, όπου και είχε επιστρέψει έπειτα από μια απόδραση-αστραπή στο Λονδίνο

λόγω της αργίας του τριημέρου. Εξαιτίας των έντονων πόνων μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Το χέρι έσπασε σε δύο σημεία και οι πόνοι που αντιμετωπίζει είναι αφόρητοι, ενώ θα χρειαστεί να παραμείνει στον γύψο για τέσσερις εβδομάδες.

Με τη δημοσιογράφο επικοινωνήσαμε μετά το χθεσινό δελτίο ειδήσεων και μας είπε ότι σήμερα θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο της στο Mega και ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο νοσοκομείο ώστε να μη χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο παίρνει ισχυρά φάρμακα. Μέσα στην ατυχία της -όπως μας είπε- φάνηκε και τυχερή, γιατί δεν έσπασε το δεξί με το οποίο γράφει. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Ολγα Τρέμη ήταν κανονικά να αντικαταστήσει στο χθεσινοβραδινό δελτίο ο Νίκος Στραβελάκης, αλλά ο δημοσιογράφος είχε ρεπό.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα