Τι είπε η Κανέλλη και ενοχλήθηκε τόσο ο Λιάγκας;

17:29 30/10/2013 - Πηγή: TNSite

Το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη στον Νίκο Μουτσινά για τη νέα μόδα στην τηλεόραση που θέλει ζευγάρια στη ζωή να παρουσιάζουν μαζί πρωινάδικα, ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα η κ. Κανέλλη είπε: "Είναι χάλι που ζευγάρια παρουσιάζουν τα πρωινά. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω. Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για

μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή, να έχω τώρα και τον Λιάγκα με τη γυναίκα του και τον Κωστόπουλο με την γυναίκα του είναι too much sorry. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά. Η οικειότητα που έχεις με κάποιον, δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση".

Η δήλωση αυτή της βουλευτού του ΚΚΕ ήταν που ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση από το πλατό του Πρωινού.

"Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα επειδή τη σέβομαι. Σέβομαι ότι έχει υπάρξει εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος. Με στεναχώρησε περισσότερο όμως το γεγονός ότι όταν η Λιάνα, ατυχώς ελπίζω, συνέκρινε το δικό μας ζευγάρι και το ζευγάρι που απέναντι κάνει εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο και την γυναίκα του, ότι υπήρχαν τριάντα, σαράντα εκεί μέσα που χειροκρότησαν. Δεν με πειράζει η γνώμη της Λιάνας. Θεωρώ ότι ήταν άτοπο αυτό που έκανε και με στεναχώρησε που κάποιοι χειροκρότησαν. Αλίμονο αν κάποιοι θεωρούν ότι στα λεγόμενά μας και στις πράξεις μας έχουμε καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο και τη γυναίκα του", είπε φανερά ενοχλημένος.

Πάντως ο Γιώργος συμφώνησε με την Λιάνα Κανέλλη ότι η τηλεόραση σε απογυμνώνει και γι’ αυτό πρέπει να είσαι γνήσιος και αληθινός για να πετύχεις.​

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα