Προξενιό με τραγικό τέλος στην εκπομπή της Πάνια

15:03 13/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σε θρίλερ με τραγικό τέλος εξελίχτηκε η «ιστορία αγάπης» ενός 90χρονου και μιας 50χρονης που ξεκίνησε στα πλατό της «προξενήτρας» εκπομπής «Παρατράγουδα» με την Αννίτα Πάνια. Η γνωριμία τους κατέληξε σε γάμο και στην κατοχή της νιόπαντρης γυναίκας πέρασαν ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και αρκετά χρήματα. Ο υπέργηρος σύζυγός της όμως γλίστρησε και έπεσε στο σπίτι του στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει. Τώρα εκείνη κατηγορείται για δολοφονία εκ προθέσεως, αφού σύμφωνα με τους συγγενείς, μετέφερε τον υπερήλικο τραυματία με καθυστέρηση στο νοσοκομείο.

Η

εκπομπή που έφερε κοντά το αταίριαστο ζευγάρι έγινε το 2006, όταν ο Παναγιώτης Τσόπελας εμφανίστηκε δηλώνοντας ότι ψάχνει για γυναίκα, τονίζοντας πως διέθετε αρκετά χρήματα «για να την έχει βασίλισσα». Στις εκκλήσεις του ανταποκρίθηκε η κατά τέσσερις δεκαετίες νεότερή του Παναγιώτα Καψή και το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μεγάλο μέρος της περιουσίας του ηλικιωμένου πέρασε και επισήμως στα χέρια της νιόπαντρης. Λίγο καιρό αργότερα ο Παναγιώτης Τσόπελας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό από ατύχημα στο σπίτι του. Η μεταφορά του όμως -όπως υποστήριξαν οι ίδιοι οι γιατροί- έγινε με καθυστέρηση με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του πριν υποβληθεί σε εγχείρηση, ενώ αν είχε μεταφερθεί έγκαιρα, η κατάστασή του θα ήταν ελεγχόμενη.

Οι συγγενείς του Παναγιώτη Τσόπελα κινήθηκαν άμεσα κατηγορώντας τη σύζυγό του ότι με τις παραλείψεις της τον εξέθεσε σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να χειροτερεύσει η κατάσταση της υγείας του. Οι κατηγορίες οδήγησαν στο δικαστήριο και τελικά η Παναγιώτα Καψή καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Χθες ξανακάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό με την κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως. Η δίκη διεκόπη προκειμένου να κληθούν οι δύο γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα να επιβεβαιώσουν το μέγεθος των τραυμάτων του. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βουίξει και το θέμα συζητείται παντού.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα