Προπονητής Ρουμανίας: Θέλουμε γκολ στην Ελλάδα

00:57 12/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα γκολ που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Μουντιάλ θα επιδιώξει να πετύχει η Ρουμανία στο Καραϊσκάκης σύμφωνα με τον Βίκτορ Πιτούρκα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ρουμάνων σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε πως η Ελλάδα έχει έμπειρους παίκτες αλλά η δική του ομάδα πιο δημιουργικούς.

"Δεν με φοβίζει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θέλουμε

να σκοράρουμε στην Ελλάδα. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Και το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες υπερέχουν σε εμπειρία, αλλά εμείς είμαστε πιο δημιουργικοί".

Αναφορικά με την κατάσταση των ελλήνων διεθνών: "Ο Λάζαρ μού είπε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καταπονημένοι. Όλοι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι επικίνδυνοι. Έχουν καλό υλικό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έχουν εξίσου υψηλό κίνητρο με μας. Θα είναι πάντως κάτι πολύ σπουδαίο αν καταφέρουμε να προκριθούμε. Θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον ρουμανικό λαό"

Για το αν θα επηρεάσει η κόντρα της ομοσπονδία με τους παίκτες για το πριμ : "Οι παίκτες μας έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση, να παίξουν στο Μουντιάλ. Δεν πιστεύω πως θα έχει κανένας το μυαλό του τα χρήματα".

πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα