Αγγλικός Τύπος: Ενδιαφέρον Μαρινάκη να αγοράσει τη Σάντερλαντ

00:01 12/11/2013 - Πηγή: TNSite
Έντεκα μήνες μετά το δημοσίευμά της ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η εφημερίδα Independent αναφέρει ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πιθανώς να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας, εφόσον αυτή υποβιβαστεί.

"Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως

βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού, και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση.

Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Championship. Η UEFA απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Premier League αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού»", αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο κάνει επίσης λόγο και για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη UNICEF για τη χορηγία στη φανέλα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα