Πιστός στην Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς

03:43 16/5/2013 - Πηγή: TNSite
Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό, το όνομά του αναμένεται να «παίξει» έντονα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Ευρώπης. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, σε κάθε μεταγραφική περίοδο φέρεται ως υποψήφιος να πουληθεί και να αλλάξει… φανέλα.

Ο ίδιος, περιμένοντας να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν

Ζερμέν. «Θεωρώ τον εαυτό μου αναπόσπαστο μέρος ενός πρότζεκτ, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από το περασμένο καλοκαίρι και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο της Παρί. Το μέλλον μάς ανήκει και είμαι βέβαιος πως θα μπορέσουμε να γίνουμε κραταιή δύναμη στη Γαλλία, αλλά και ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου», ήταν τα λόγια του Σουηδού επιθετικού.

Παρόλα αυτά, οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί, εξακολουθούν να κυκλοφορούν. «Το συμβόλαιό μου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει σε δύο χρόνια. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω. Ούτε και είναι στο μυαλό μου μια πιθανή αποχώρηση. Θέλω να συνεχίσω εδώ και να κερδίσω τίτλους, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο στο Παρίσι, όπως κάνω σήμερα. Οι φήμες που κυκλοφορούν δεν με απασχολούν, ούτε και μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσουν» τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μένει να αποδειχτεί από τις πράξεις, πως ο «Ίμπρα» εννοεί όσα δηλώνει στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα