Νεαρές τσιγγάνες εκδίδονται για 5 ευρώ στο Αγρίνιο

03:21 16/5/2013 - Πηγή: TNSite
Καταγγελίες πολιτών στην εφημερίδα «Γεγονός» φέρνουν στην επιφάνεια, αυτό που πολλοί γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν καταγγέλλει ευθέως λόγω πολλών και διαφόρων φόβων.

Είναι κοινή συζήτηση στη πόλη ότι κάποιοι από αυτούς φτάνουν στο σημείο να εκδίδουν ακόμα και τα παιδιά τους για λίγα ευρώ, φέρνοντας φαινόμενα μαστροπείας στους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις, καθώς είτε μέρα, είτε νύχτα νεαρές κοπέλες και παιδιά αναζητούν «πελάτες», κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι νεότεροι. Στην πόλη έχουν διαμορφωθεί πιάτσες

με χαρακτηριστικότερη εκείνη από την Χατζοπούλου μέχρι τη Σουλίου αλλά και κατά καιρούς σημεία της Καλυβίων.

Υπάρχει ένας αριθμός από ενήλικες τσιγγάνες που πλησιάζουν ηλικιωμένους (συχνά από χωριά γύρω από το Αγρίνιο) που πίνουν τον καφέ τους ή κάθονται στα παγκάκια και τους προτείνουν να τους δείξουν σημεία του σώματός τους ή να τις θωπεύσουν για 5 ευρώ.

Σε περίπτωση που θέλουν κάτι παραπάνω η ταρίφα ανεβαίνει και πάει στα 10 ή 15 ευρώ. Τα ραντεβού κανονίζονται και μέσω κινητού και λαμβάνουν χώρα σε πυλωτές, ασανσέρ και υπόστεγα. Η αστυνομία έχει καταγράψει περίπτωση σύλληψης για τέτοια αιτία.

Τώρα τελευταία όμως, μικρές ομάδες από ανήλικες και ενήλικες Ρομά, που πολλές φορές συνοδεύονται και από ένα αγόρι της φυλής, κινούνται στην πόλη και πλέον δεν κάνουν μόνο τις συνηθισμένες μικροκλοπές. Καταγγελίες από μαγαζάτορες και πολίτες λένε ότι ανήλικα κορίτσια τους προτείνουν να συνευρεθούν σεξουαλικά για 5 ευρώ!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα