ΠΑΟΚ: Rotation με Μακάμπι για να τα δώσει όλα με Ολυμπιακό!

23:01 5/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται να θέλει να κάνει την έκπληξη και σκέφτεται rotation για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα στο Τελ Αβίβ.

Ήδη από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε το στίγμα των σκέψεών του για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε και που περιλαμβάνει το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ την Πέμπτη και το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Γ.Καραϊσκάκης.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε να εννοηθεί

ότι σκέφτεται να ξεκουράσει 2-3 ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, προκειμένου να τους έχει περισσότερο έτοιμους και ξεκούραστους στο μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου.

Το ρεπό των παικτών του ΠΑΟΚ την Δευτέρα ήταν η τελευταία ευκαιρία ανάπαυσης πριν από τα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας μέσα στην εβδομάδα.

Ακόμη δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του ο Στέφενς, πάντως, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, και αυτό θα γίνει την Τρίτη, αλλά οι πλέον πιθανοί να ξεκουραστούν είναι οι πλάγιοι αμυντικοί Λίνο και Κίτσιου, με δεδομένο ότι υπάρχουν από πίσω ο Τζαβέλλας και ο Σκόνδρας που ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια που συμμετείχαν.

Υπάρχει όμως και ο τραυματισμός του Βίτορ που δεν δίνει περιθώρια για εναλλακτικά σχήματα στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι Τζιόλης και Αθανασιάδης, έστω και αναγκαστικά (λόγω καρτών), πήραν τις ανάσες τους και είναι έτοιμοι στη διάθεσή του.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο για τελευταία φορά στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδεύσει για το Τελ Αβίβ.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα