Ο Απόστολος Χρήστου υποψήφιος κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής

21:29 5/11/2013 - Πηγή: TNSite

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου νέου αθλητή στην Ευρώπη είναι ο Απόστολος Χρήστου, μετά το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης του Ντουμπάι.

Στην κορυφαία πεντάδα νεαρών αθλητών στην Ευρώπη συμπεριλήφθηκε ο Απόστολος Χρήστου, σε ψηφοφορία των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης που έκαναν προκειμένου να αναδείξουν τον κορυφαίο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μαζί με την τενίστρια από την

Κροατία, Άννα Κόνγιουτς, τη Λιθουανή κολυμβήτρια, Ρούτα Μεϊλούτιτε, το Σλοβένο Τσένε Πρεβτς, αθλητή του Ski Jumping, και τη Βρετανή κολυμβήτρια, Άμπι Γουντ. Ο νεαρός κολυμβητής, μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός νέος Αθλητής που προτάθηκε από την Ελλάδα.

Η ψηφοφορία, για την ανάδειξη του Κορυφαίου νέου Αθλητή της Ευρώπης "Piotr Nurowski", θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου στη Ρώμη, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης των Εθνικών Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

Μάλιστα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχάρη με ανακοίνωσή της προς την κολυμβητική ομοσπονδία το νεαρό αθλητή. "Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή και την οικογένεια του για την επιτυχία του αυτή, που ελπίζουμε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την κατάκτηση της 1ης θέσης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την απονομή του βραβείου".

Πηγή: sport-fm.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα