"120 εκ. ή 98 και Μόντριτς"! - Παιχνίδι (νεύρων) η Τότεναμ για Μπέιλ

16:33 31/7/2013 - Πηγή: TNSite
Φοβερά και τρομερά συμβαίνουν αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκέρεθ Μπέιλ και τη στάση της Τότεναμ στην υπόθεση αυτή.

Η τακτική της αγγλικής ομάδας να συνεχίζει το παιχνίδι νεύρων απέναντι στη διοίκηση της Ρεάλ, έχει "πικάντικο" παρελθόν, σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Ολα ξεκίνησαν από τον Λούκα Μόντριτς και φαίνεται ότι εκεί πάλι καταλήγουν... Οπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι, στην πρώτη επικοινωνία που είχε με τον ομόλογό του της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ,

του είπε - όταν ο δεύτερος τον ρώτησε πόσα χρήματα θέλει για να παραχωρήσει τον Μπέιλ: "Κοστίζει 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά για σένα 120!".

Γιατί; Επειδή οι "Πετεινοί" θεωρούν ότι η Ρεάλ επιχείρησε με... υπόγειους τρόπους να κάνει πέρυσι δικό της τον Λούκα Μόντριτς. Οτι δηλαδή βασίστηκε στην επιθυμία του Κροάτη να αγωνιστεί στην ισπανική ομάδα, συμφώνησαν μαζί του και ο ίδιος παρουσιαζόταν αδιάφορος στις προπονήσεις της ομάδας, αναγκάζοντας τη διοίκηση να τον παραχωρήσει.

Η Ρεάλ αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι της Τότεναμ και έφτασε να της προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 89,5 εκατομμυρίων ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του Ουαλού με τα "σπιρούνια". Προς έκπληξη όλων, η Τότεναμ αρνήθηκε την πρόταση αυτή και αφού πέρασαν λίγες ώρες, έριξε νέο "χαρτί" στις διαπραγματεύσεις της με τη Ρεάλ: Τον Λούκα Μόντριτς.

Πέρα λοιπόν από τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει η Ρεάλ, η Τότεναμ ζητάει ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Κροάτη μεσοεπιθετικό! Μάλιστα, όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ντάνιελ Λίβι στην τελευταία - μέχρι την επόμενη- αντιπρόταση, ζητάει από τη Ρεάλ 120 εκατομμύρια ευρώ ή 98,5 και τους Μόντριτς ή Κοεντράο!

Το όνομα του τελευταίου προέκυψε κατόπιν επιθυμίας του Αντρέ Βίλας - Μπόας, ο οποίος δεν θέλει να μείνει ακάλυπτο το κενό του Γκάρεθ Μπέιλ σε περίπτωση, που αποχωρήσει. Έχει σε εκτίμηση τον Κοεντράο, θεωρώντας τον εγγυημένη λύση για τη μεσαία γραμμή της Τότεναμ και ικανό να αντικαταστήσει τον Μπέιλ.

Δεν ξέρουμε αν το σίριαλ θα έχει κι άλλα πολλά επεισόδια, αλλά η ουσία είναι ότι ο πρωτόγνωρος χωρός εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω από το όνομα του Ουαλού προκαλεί ίλιγγο σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα