Οι διαιτητές των μπαράζ Ελλάδας-Ρουμανίας

18:31 7/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα θα σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο Γ. Καραϊσκάκης ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ενώ ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς, στο Βουκουρέστι.

Ο Πορτογάλος είχε διαιτητεύσει τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2008 με τη Μάλτα στη Βαλέτα, όπου η Ελλάδα κέρδισε με 1-0, με πέναλτι του Άγγελου Μπασινά.

Στις διεθνείς

αναμετρήσεις, ο Προένσα φέρνει, βάσει προϊστορίας, λίγους άσους.

Στο Γ. Καραϊσκάκης έχει διαιτητεύσει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σταντάρ Λιέγης με 2-1, με ανατροπή, στις 20 Οκτωβρίου 2009 για το Champions League και επίσης τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σπάρτα Πράγας με 3-0 στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Μίλοραντ Μάζιτς σφύριξε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα με 1-0 για το Europa League της σεζόν 2011/12 και τη λευκή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας για τον ίδιο θεσμό την ίδια σεζόν.

Πρόκειται για "καρτάκια" διαιτητή που βγάζει μία κόκκινη κάρτα ανά τρεις αναμετρήσεις ανά μέσο όρο.

Είναι η πρώτη φορά που ο Σέρβος ρέφερι θα σφυρίξει ματς της γαλανόλευκης, αλλά έχει προλάβει να σφυρίξει δύο ήττες και άλλες δύο νίκες της εθνικής Ρουμανίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών από τη ΦΙΦΑ για τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014:Ελλάδα-Ρουμανία, 15/11/2013Διαιτητής: Πέδρο Προένσα Ολιβέιρα Άλβες ΓκαρσίαΒοηθός 1: Μπερτίνο Κούνια ΜιράνταΒοηθός 2: Χοσέ Τιάγκο Γκαρσίας Μπολίνιας Τρίγκο4ος διαιτητής: Νούνο Ντουάρτε Περέιρα Γκόμες (όλοι από Πορτογαλία)

Ρουμανία-Ελλάδα, 19/11/2013Διαιτητής: Μίλοραντ ΜάζιτςΒοηθός 1: Μίλοβαν ΡίστιτςΒοηθός 2: Ντάλιμπορ Ντζούρτζεβιτς4ος διαιτητής: Μπόσκο Γιοβάνετιτς (όλοι από Σερβία)

News

Keywords
Τυχαία Θέματα