Παναθηναϊκός: Σκέφτεται Λεωφόρο με 21.500 καθίσματα!

18:09 7/11/2013 - Πηγή: TNSite
Στην αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στους 21.500 θεατές προσανατολίζονται στον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης το σχέδιο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης που έγινε στην ΠΑΕ, μαζί με πλάνα για τη βελτίωση του προπονητικού κέντρου Απήλιον.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα αποκτήσει δύο νέες πλαϊνές εξέδρες πάνω από τις ήδη υπάρχουσες, κάτι που θα αυξήσει τη χωρητικότητά του κατά 6.000

θεατές.

Σε κάθε μία από τις δύο αυτές νέες εξέδρες προβλέπεται η κατασκευή δέκα νέων σουϊτών, προκειμένου η ΠΑΕ να αποκομίζει έσοδα από την ενοικίασή τους.

Επίσης θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικό πλέγμα για να φωτίζει περιμετρικά το γήπεδο. Πιθανές πηγές χρηματοδότησης είναι τα 7 εκατ. ευρώ που έχουν εγκριθεί από το κονδύλι της Περιφέρειας, αλλά για να εκταμιευθούν θα πρέπει να παρουσιαστούν πλάνα για την αναμόρφωση της περιοχής. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο αναζήτησης χορηγού για το όνομα του γηπέδου προκειμένου να εξασφαλιστούν έσοδα και από εκεί.

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα