«Οι δανειστές είναι υπεύθυνοι για τις ζωές και το μέλλον 11 εκατομμυρίων ανθρώπων»

12:49 24/12/2013 - Πηγή: TNSite
«Η ζωή και το μέλλον 11 εκατομμυρίων ανθρώπων κρέμεται από τις πολιτικές της τρόικας οι οποίες καθοδηγούνται από το γερμανικό αίτημα για σκληρή και τιμωρητική λιτότητα, που χαρακτηρίζεται από μεγάλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και από υπερφορολόγηση ιδιωτών και επιχειρήσεων».

Αυτό αναφέρει σε άρθρο του στη Huffington Post ο μηχανικός, Κωνσταντίνος Τζάνος και αφού εξηγεί αναλυτικά την κατάσταση στην Ελλάδα διερωτάται που

οδηγεί την χώρα η τρόικα. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ελληνική ύφεση είναι χειρότερη από την Μεγάλη Ύφεση».

«Στα χρόνια που οδήγησαν στην σημερινή κρίση, η αδυναμία της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί λόγω των διεφθαρμένων και ανίκανων κυβερνήσεων, μια δημόσια ζωή διαβρωμένη μέχρι το κόκαλο, μια ελαττωματική, από τη δημιουργία της, ευρωζώνη και την συμπεριφορά της ΕΕ, η οποία κοιτά από την άλλη μεριά μέχρι η κρίση να χτυπήσει καταστροφικά», υπογραμμίζει.

Η θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα εγείρει αναπόφευκτα ερωτήματα, τονίζει. Και διερωτάται: «Που οδηγεί την Ελλάδα η τρόικα; Η τρόικα είναι υπεύθυνη για τις ζωές και το μέλλον 11 εκατομμυρίων ανθρώπων και για τις συνέπειες επειδή ταλαντεύεται στην άκρη της οικονομικής κατάρρευσης και της πολιτικής αστάθειας στο μέλλον του ονείρου για την Ενωμένη Ευρώπη».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα