Ο Φασμπέντερ, ο Μπαρδέμ και η «θερμοκρασία της αλήθειας»!

04:08 1/10/2013 - Πηγή: TNSite

Κινδυνεύοντας να μην αφήσει και πολλά στη φαντασία μας,η παραγωγή του «The Counselor», μιας από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν αρκετά την επόμενη σεζόν, κυκλοφόρησε ακόμα δυο κλιπάκια με κοινό παρονομαστή τον απίθανης για άλλη μια φορά κόμμωσης Χαβιέ Μπαρδέμ στο ένα να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος με τον Μάικλ Φασμπέντερ και στο δεύτερο να προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει της προθέσεις της συντρόφου του Κάμερον Ντίαζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέιλερ: Φόρεστ Γουίτακερ και Ορλάντο Μπλουμ έχουν ανοιχτές πληγές!

Στην ταινία του Ρίντλεϊ

Σκοτ όπου πρωταγωνιστούν επίσης Πενέλοπε Κρουθ και Μπραντ Πιτ ο Φασμπέντερ, δικηγόρος του υποκόσμου που προσπαθεί να βγάλει εύκολο χρήμα, συνεργάζεται με ζευγάρι γκάνγκστερ για τη μεταφορά μεγάλου φορτίου ναρκωτικών από την Κολομβία στις ΗΠΑ.

Τι μαθαίνουμε από αυτά τα νέα πλάνα; Στο πρώτο, όπου ο διάλογος διεξάγεται μάλλον στο σπίτι του Μπαρδέμ, αν κρίνουμε από την εξτραβαγκάντσα, ο Φασμπέντερ μοιάζει με παγιδευμένο ζώο, καθώς προσπαθεί να φτάσει σε μια συμφωνία με το μαφιόζο, που μοιάζει όμως να γνωρίζει την ανάγκη του και του υπενθυμίζει ότι είναι λίγο αργά για να επιβάλει δικούς του όρους, ειδικά όταν στις τσέπες και τους καταθετικούς του λογαριασμούς δεν υπάρχει «σοβαρό χρήμα».

Από το δεύτερο κλιπ, όπου Μπαρδέμ και Ντίαζ απολαμβάνουν ένα κοκτέιλ στη μέση του πουθενά αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι των γκάνγκστερ δεν είναι ακριβώς ενωμένο σα μια γροθιά. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη έχει χάσει κάτι από το παρελθόν, κάποιον που δεν υπάρχει πια οπότε δεν έχει και νόημα να τον αναπολεί,όπως επισημαίνει με παγερή γοητεία. Αν αυτό σας φαίνεται ψυχρό, όπως παρατηρεί ο Μπαρδέμ, η απάντηση είναι αποστομωτική: «η αλήθεια δεν έχει θερμοκρασία

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέιλερ: Φόρεστ Γουίτακερ και Ορλάντο Μπλουμ έχουν ανοιχτές πληγές!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα