Τα ζώδια σήμερα 01/10/2013

03:22 1/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Κριέ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάνεις στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ ευχάριστα για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ μαζί του και να αναπτερώσετε την αγάπη

σας. Ακόμη όμως κι αν παραμένεις αδέσμευτος, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς, ώστε να προσελκύσεις άτομα που ζητάνε ό,τι και εσύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα θετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις πως είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις και φρόντισε να την διατηρήσεις με κάθε τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική, είτε στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε. Με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους, που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στο δεσμό που διατηρείς. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες όμως και το χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι. Παράλληλα, θα έχεις εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και καλό είναι να μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Πάντα όμως με μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Τρίτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ και να σε ευνοεί. Έτσι, κάνεις θραύση όπου κι αν βρεθείς! Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις και η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει, φίλε Καρκίνε. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα και με την δική σου προσπάθεια, θα βελτιωθούν αισθητά.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Λέων, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία, θα την βρεις μπροστά σου στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου, αγαπητέ Λέων. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να είναι ελπιδοφόρο και καλότυχο. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η νύχτα σε ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα πάνε ακόμα καλύτερα, αρκεί να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, απλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Τρίτη θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις, θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όριά σου και δράσεις επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το βράδυ, θα ευνοήσει κάθε είδους ερωτικές επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, φίλε Παρθένε, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει και να σε ταλαιπωρεί. Πάρε δραστικές αποφάσεις για το καλό σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα απόψε και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι το βράδυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μία τέτοια κίνηση θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που αισθάνεσαι και θα σε ηρεμήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αισιοδοξία, καλή διάθεση και ξεκούραση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και δεν είναι και λίγα, αγαπητέ Σκορπιέ! Απόλαυσε μία δημιουργική Τρίτη, όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, επικρατεί ηρεμία αλλά και αυτό σε ικανοποιεί. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, για να αναθερμάνεις τη σχέση με τον σύντροφο σου και η Σελήνη από τον Λέοντα μέχρι το βράδυ θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, βγες έξω, διασκέδασε με φίλους και… ό,τι ήθελε προκύψει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που η διάθεσή σου είναι καλή και η ενέργεια σου στα ύψη. Στα οικονομικά σου, μην αφήνεις άλλο να διαιωνίζονται χρέη του παρελθόντος και ταχτοποίησέ τα άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά σας πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται σταθερά και προγραμματισμένα βήματα. Μη βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές και δώσε λίγο χρόνο, να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, ώστε να πάρεις αποφάσεις που θα προωθήσουν όπως θέλεις την επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, φίλε Αιγόκερε, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει αυτήν την ημέρα και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου χωρίς λόγο. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα και δεν θα απογοητευτείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε αποσυντονίζει και σε μπερδεύει. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Υδροχόε. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μέρα είναι και θα περάσει. Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, φίλε Υδροχόε. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί έξω κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέροντα άτομα, που περιμένουν να σας γνωρίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή γιατί εσύ, φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις να συγκροτηθείς και αφήνεις τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, να μείνουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις διάφορα θέματα, και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε όλη την καλή σου διάθεση, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται οργάνωση και πολύ καλό προγραμματισμό, για να πλησιάσεις στους στόχους σου. Σήμερα θα έχεις και την ενέργεια αλλά και την διάθεση να το πετύχεις! Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, βρες, αγχώνεσαι, λεων, φλερτ, εκκρεμότητες, βγες, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, ητανε μια φορα, αποτελεσματα, αιγοκερως, γνωμη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, παιχνιδια, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, φλερτ, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, απλα, ατμοσφαιρα, βγες εξω, βραδια, βραδυ, βρες, βρισκεται, γινει, γινεται, γινε, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δικη, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ηρεμησε, ηρεμια, θαυμα, ισορροπια, καρκινος, κινηση, κλιμα, λεπτομερειες, λογο, μοναξια, μπορεις, νευρα, νυχτα, ξεκουραση, παντα, οικογενεια, ομορφη, ορια, ουσιαστικο, πιο πολυ, προβληματα, συντομα, σειρα, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, τυχερα παιχνιδια, τριτη, φιλε, χαμογελο, ομορφα, αφιερωσεις, βηματα, δωσε, δωσεις, για σενα, μπροστα, νιωθεις, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, χερια
Τυχαία Θέματα