Ο Strauss-Kahn τώρα και με δική του τράπεζα

18:57 25/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η εν λόγω εταιρία δημιουργήθηκε το 1994 από τον Thierry Leyne και θα αλλάξει όνομα, αφού στο εξής θα ονομάζεται-Leyne, Strauss-Kahn & Partners , σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία επικαλείται η Huffington Post.

Η εταιρεία έχει ως πρότυπο τις αγγλοσαξονικές τράπεζες

επενδύσεων και είναι παρούσα στη διαχείριση επιχειρηματικών κεφαλαίων καθώς και ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

"Χάρη στην συνολική θεώρηση των πραγμάτων που διαθέτει και στη μοναδική του εμπειρία θα δημιουργήσουμε έναν πόλο επενδυτικών εταιρειών" ανακοίνωσε ο ιδρυτής της Anatevka Μ. Leyne.

Ο Dominique Strauss- Kahn παραιτήθηκε από το ΔΝΤ το 2011, αφού κατηγορήθηκε για το βιασμό της Nafissatou Diallo στο ξενοδοχείο Sofitel στη Νέα Υόρκη.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο "Μίστερ ΔΝΤ" ανέλαβε καθήκοντα οικονομικού συμβούλου της Σερβικής κυβέρνησης έχοντας ως στόχο να βγάλει τη χώρα από το οικονομικό τέλμα.

Αρχικά θα προσφέρει για τους πρώτους τρεις μήνες τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς. Μετά το διάστημα αυτό θα πληρώνεται. Για το ύψος των απολαβών του όμως δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ενημέρωση.

Ο μισθός του όμως δεν μπορεί να είναι μεγάλος, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η αποζημίωση των Σέρβων υπουργών δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ μηνιαίως.

(Πηγή:HuffingtonPost.fr)

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα