Νέα σεζόν με αγιασμό για Βίκυ και Πακέτο

18:01 25/9/2013 - Πηγή: TNSite

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο πλατό για να μοιράσει τα πρώτα πακέτα της σεζόν η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος θα είναι τηλεοπτικά παρούσα για ένατη σεζόν με το «Πάμε πακέτο» στον Alpha, ετοιμάζεται να τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης ελπίζοντας σε υψηλά ποσοστά.

Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα στο πλατό η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό για να πάει καλά η σεζόν κι έπειτα ξεκίνησαν την προετοιμασία για τα δύο πρώτα γυρίσματα. Το κοινό ήταν ένθερμο και όλοι περίμεναν

τη στιγμή που θα ακουγόταν το πρώτο «πάμε». Την ίδια στιγμή μια τούρτα-έκπληξη από τη διοίκηση και τους συνεργάτες της περίμενε τη Βίκυ, η οποία την έκοψε πριν από την έναρξη του γυρίσματος και αφού γλυκάθηκαν όλοι, κατέβηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Ως σωστή οικοδέσποινα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχαρίστησε τον κόσμο και υποδέχτηκε τους αποστολείς που δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να ξετυλίξουν τις συγκινητικές ιστορίες τους. Η «Espresso» παρουσιάζει μερικές εικόνες από το πλατό αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα-έκπληξη.

Από τις 5.00 το απόγευμα και για περίπου πέντε ώρες οι κάμερες είχαν πάρει «φωτιά» και κανείς δεν κατάλαβε πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος, αφού η αγωνία υπερνικούσε τα πάντα, ακόμα και την κούραση. Τόσο η Βίκυ όσο και όλοι οι συνεργάτες της ήταν ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της σεζόν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες -αν κάτι δεν αλλάξει στον μέχρι τώρα προγραμματισμό- αυτές οι δυο συγκλονιστικές και δυνατές, όπως τις χαρακτήριζαν οι περισσότεροι, ιστορίες θα είναι και εκείνες που θα κάνουν ποδαρικό γι' αυτή τη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο (Οκτώβριος - Ιούνιος) παραδόθηκαν 59 πακέτα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα η εκπομπή ταξίδεψε στην Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Αρμενία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, τη Νότια Αφρική και συνέχισε υπερατλαντικά σε Αμερική και Αυστραλία. Φέτος τα πακέτα θα παραδώσει για λίγες εκπομπές ο Πέτρος Γυφτόπουλος (έχει τον ρόλο του ταχυδρόμου), ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το νέο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του, αφού εκείνος θα φύγει για το εξωτερικό. Το πιο πιθανό είναι να τον αντικαταστήσει κάποια κοπέλα, όπως είχαμε δει στις πρώτες εκπομπές.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα