«Μην προβοκάρετε τον αγώνα μας»

10:42 10/9/2013 - Πηγή: TNSite
Κατάληψη πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στα γραφεία της διοίκησης στον Άλιμο. Για τα αιτήματα των εργαζομένων μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων, Γιώργος Μακράκης. Και είπε χαρακτηριστικά ότι «ο όγκος της δουλειάς αυξάνεται καθημερινά και χθες έδωσε εντολή ο διοικητής να παραμείνουν ανοιχτές οι υπηρεσίες μέχρι τις 18.00», και πρόσθεσε πως «263 συνάδελφοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο διοικητής του ΟΑΕΔ,

Θ. Αμπατζόγλου, ο οποίος ανέφερε ότι «σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους δικαιούχους του κοινωνικού τουρισμού. Για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος ζήτησα να μείνουν ανοιχτές οι υπηρεσίες». Και αναφερόμενος στους εργαζομένους της Υπηρεσίας, τους είπε ότι «σήμερα δεν έπρεπε να κάνετε κινητοποίηση. Μπορούσατε να κάνετε αύριο». Ο κ. Μαρκάκης πάντως διαμαρτυρόμενος, του είπε: «Μην προβοκάρετε τον αγώνα μας», με τον κ. Αμπατζόγλου να ανταπαντά ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν.

Πάντως, ο διοικητής του ΟΑΕΔ είπε ότι «σαφώς, δεν περισσεύει ο κόσμος».

Και τόνισε ότι «δε θέλω να δημιουργώ ψευδείς εικόνες. Εάν η τροχιά της οικονομίας δεν γυρίσει, το πρόβλημα της ανεργίας στην ουσία του δεν μπορεί να λυθεί».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα