«Με προσβάλλει η στάση της Μπιλμπάο»

13:43 17/10/2013 - Πηγή: TNSite
Λατρεύτηκε από το κοινό της Μπιλμπάο, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν το καλοκαίρι και πλέον η σχέση του Κώστα Βασιλειάδη με τη διοίκηση της ομάδας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Αιτία, οι οφειλές των Βάσκων απέναντι στον διεθνή σούτινγκ γκαρντ.

«Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα όλη την περασμένη σεζόν. Πληρωνόμασταν με καθυστέρηση πέντε ή έξι μηνών. Μου χρωστάνε ακόμη 240.000 ευρώ και πολλοί ακόμη συμπαίκτες μου είναι στην ίδια θέση. Κάποιοι πήραν ένα μέρος των οφειλομένων τον Αύγουστο, αλλά όχι

εγώ.

Όταν κάνεις προπόνηση ή παίζεις σε αγώνες δεν σκέφτεσαι αυτά τα προβλήματα, αλλά όταν τελειώνεις από αυτά, δεν μπορείς να μην τα έχεις στο μυαλό σου. Όλοι έχουμε υποχρεώσεις και οι 5-6 μήνες είναι μεγάλο διάστημα», δήλωσε ο «Vas-Kos».

«Ο δικηγόρος μου ρώτησε πότε θα πάρω τα οφειλόμενα και του απάντησαν πως δεν έχουν τώρα χρήματα και πως θα μου τα δώσουν όταν θα έχουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν και δεν ξέρουν πότε θα έχουν.

Δεν μπορώ να πω άσχημα για την Μπιλμπάο, αλλά αυτή η στάση αποτελεί προσβολή για τα τρία χρόνια που ήμουν στην ομάδα και έδινα τα πάντα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, που έπαιζα τραυματίας.

Έχω οικογένεια, σπίτι και υποχρεώσεις, δεν μπορώ να περιμένω. Φτάσαμε στα μέσα του Οκτώβρη, περιμένω από τον Ιούνιο και κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου», πρόσθεσε.

Πλέον ο ίδιος αγωνίζεται στην Αναντολού Εφές. «Είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Εφές. Ο προπονητής είπε πως με θέλει και πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Επίσης είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη, 30 λεπτά με το αεροπλάνο. Όλα αυτά με έκαναν να αποφασίσω να παίξω τουλάχιστον ένα χρόνο στην Τουρκία και μετά θα δούμε πώς θα πάει».

Πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στην ACB. «Θα δούμε αν μπορώ να επιστρέψω στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα μίλησε με τον μάνατζέρ μου, αλλά νομίζω πως εκείνοι ήθελαν συμβόλαιο έξι μηνών κι εγώ μεγαλύτερης διάρκειας.

Είχα επίσης μια πολύ καλή πρόταση από την Κάχα Λαμποράλ το καλοκαίρι, αλλά ξέρετε πώς είναι το κλίμα μεταξύ Μπιλμπάο και Βιτόρια. Δεν ήθελα να πάω από τη μία πόλη στην άλλη. Είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Εφές κι άλλη μία από τη Ρωσία κι επέλεξα την πρώτη. Είμαι σίγουρος πάντως πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Ισπανία», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα