Ποιος θα καθαρίσει τα χαλιά ή τη μοκέτα;

13:43 17/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ποιος θα καθαρίσει τα χαλιά ή τη μοκέτα; Εγώ με τους Πολυκαθαριστές Kärcher.

Όταν χρειάζεται να φρεσκάρετε τα χαλιά σας, να αφαιρέσετε πατημασιές από τις μοκέτες σας ή να τις καθαρίσετε σε βάθος είναι απαραίτητος ένας πολυκαθαριστής της Kärcher. Χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας 3 σε 1, οι συγκεκριμένες μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης για την αφαίρεση λεπτόκοκκων ή υγρών ρύπων.

Ως μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για νοικοκυριά με μικρά παιδιά, άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και κατοικίδια

ζώα, διότι καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα.

Το καθαριστικό διάλυμα ψεκάζεται βαθιά μέσα στις ίνες των υφασμάτινων επιφανειών και έπειτα αναρροφάται ξανά μαζί με τους αφαιρούμενους ρύπους. Λεκέδες από λίπη, σκόνη και οσμές απομακρύνονται με αποτελεσματικότητα.

Τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες σκόνης θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι οι πολυκαθαριστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το χημικό καθαριστικό χαλιών της Kärcher για την καταπολέμηση των μικροβίων. Η επιφάνεια πλένεται μία φορά και είναι έπειτα καθαρή από μικρόβια για πάνω από εννέα μήνες.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του εργαλείου δαπέδου, επιτυγχάνουν ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ανάκτησης ώστε η υγρασία που απομένει να ελαχιστοποιείται – το δάπεδο στεγνώνει 50% γρηγορότερα. Το στέγνωμα επιταχύνεται ακόμη περισσότερο όταν η μηχανή χρησιμοποιείται μαζί με το νέο χημικό καθαριστικό RM 519.

Σε σκληρά δάπεδα, το πλεονέκτημα σε σύγκριση με το χειροκίνητο σφουγγάρισμα είναι ότι οι πολυκαθαριστές χρησιμοποιούν μόνο καθαρό νερό. Αυτό σημαίνει ότι οι ρύποι δε σκορπίζουν, αλλά αφαιρούνται πραγματικά. H μηχανή αφαιρεί αποτελεσματικά χυμένα υγρά (συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από σπασμένο γυαλί ή κομματάκια ξύλου και μετάλλου). Ένα εξάρτημα χειρός διατίθεται ως ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου.Συμβουλή: Μια λογική χρήση του πολυκαθαριστή για ένα νοικοκυριό θα ήταν μια φορά το εξάμηνο ή μια φορά τον χρόνο.

Μοναδική προσφορά! Μόνο για την Τετάρτη 16/10 και την Πέμπτη 17/10/2013Όσοι αγοράσουν από το επίσημο online shop της Kärcher, έναν πολυκαθαριστή SE 4001 ή SE 5.100 παίρνουν εντελώς Δωρεάν μία συσκευασία σκόνης καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών αξίας 16,00 ευρώ!

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

Karcher Greece

Karcher Greece

www.karcher.gr

Online shop

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα