Με φίλους γιόρτασε τα γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά!

17:50 6/7/2013 - Πηγή: TNSite

Με φίλους και συνεργάτες γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά. Κι αν και της έφεραν όχι μία, αλλά τρεις τούρτες για να το γιορτάσουν, κάτι έλειπε από το πάρτι.

Η Βίκυ ήταν... μόνη μέσα στην παρέα, αφού ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης δεν ήταν εκεί. Τα σύννεφα πάνω από τον γάμο τους προμηνύουν την καταιγίδα που αναμένεται να ξεσπάσει, αφού το ζευγάρι -προς το παρόν- δεν έχει βρει τον τρόπο να κολλήσει το σπασμένο γυαλί της σχέσης του. Μία λευκή τούρτα με σβησμένα τα τριάντα πέντε κεράκια και στολισμένη με μια παιώνια -αγαπημένο λουλούδι της Βίκυς, που μάλιστα

είχε χρησιμοποιηθεί στον στολισμό του γάμου της- ήταν η φωτογραφία που ανέβασε το πρωί της Τετάρτης το τοπ μόντελ στο instagram, για να δεχτεί δεκάδες ευχές από φίλους και γνωστούς. Τα μοναχικά γενέθλια απέκτησαν... ζωή στο workshop που διατηρεί όταν οι συνεργάτες της, με καπέλα και αστεία γυαλιά, της έφεραν μια άλλη τούρτα για να σβήσει ξανά τα κεράκια της. Τα γέλια της ήταν αυθόρμητα και λυτρωτικά, αφού αυτή τη σημαντική μέρα είχε ανθρώπους που εκτιμά και αγαπά δίπλα της για να αναπληρώσουν το συναισθηματικό κενό που της αφήνει -προς το παρόν- η κρίση που περνά η σχέση της με τον σύζυγό της. Ενδεχομένως ένα τηλεφώνημα από εκείνον για τα «χρόνια πολλά» να ήταν το πρώτο βήμα ώστε να σπάσει -άλλη μία φορά- ο «πάγος» ανάμεσα στο ζευγάρι.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα