Δημήτρης Ιατρίδης: νέος, άφθαρτος, ικανός και δημιουργικός

Email αναγνώστη

Για τις εκλογές για την Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας

Ένας νέος άνθρωπος με λαμπρές σπουδές και δυνατή επαγγελματική πορεία, στενός συνεργάτης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για την Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ιατρίδη, που στις περγαμηνές του περιλαμβάνει πτυχίο στα Οικονομικά και στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο

Μπράουν των ΗΠΑ, στα Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και Μάστερ στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τελείωσε, ακόμη, το Πρόγραμμα ‘Ηγεσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη’ της Σχολής Τζον Κένεντυ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα, στην έκδοση ομολόγων και στις χρηματαγορές, στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών ως Υπεύθυνος Οικονομικών και Προσωπικού Αθλημάτων και ως Διευθυντής Εγκατάστασης, ένας από τους νεότερους στους αγώνες, με ευθύνη για 1200 ανθρώπους.

Υπηρέτησε, στη συνέχεια, ως σύμβουλος, μεταξύ άλλων, στο Υπουργείο Υγείας, ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή, στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Διδάσκει, επίσης, στρατηγική και ηγεσία σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχει ενεργά στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας ‘Κωνσταντίνος Καραμανλής’.

Εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Λεκανοπέδιο, για πρώτη φορά, στο Συνέδριο του 2010 και επανεκλέχτηκε, πριν λίγες μέρες, για δεύτερη θητεία.

Keywords
Αναζητήσεις
δημήτρης ιατρίδης βιογραφικο
Τυχαία Θέματα